frida.bg
тенденции

Ярките тенденции на есента, за които трябва да знаем

Какво ни очаква през предстоящия моден сезон? Има ли с какво да ни изненадат дизайнерите? И какво да очакваме по витрините през бавно наближаващата есен/зима 2018 година? Нека започнем с една дума – цвят. Новите тенденции са ярки, цветни и пленителни, а силуетите – обгръщащи тялото като мека прегръдка и оставящи усещане за уют, комфорт и непреходност. Какво имаме предвид? Нека се потопим в магията на последните колекции на едни от най-добрите дизайнери, за да усетим електричеството на цветовете, което, обещаваме ви, няма да ви остави неутрални!

Ralph & Russo

Details of Look 34 from the Autumn Winter 2018/2019 Couture Show #ralphandrusso

A post shared by Ralph & Russo (@ralphandrusso) on

Колекцията на Ralph & Russo за есен/зима 2018 ни вдъхновява за една наистина ярка есен. Дали ще комбинираме тоалет в различни ярки нюанси или ще изберем своя любим приковаващ погледите цвят – нека бъде ярко! Индигово синият цвят прави своето триумфално завръщане на сцената, а лилавото и цветът “горчица” ще ни вдъхновяват със своето магнетично присъствие и през предстоящия моден сезон!

Oscar de la Renta

Oscar de la Renta също демонстрира ярки и запомнящи се цветове, които преливат от ярко червено до сочна малиново и топъл кехлибар. Изящните бродерии и апликации добавят елегантен щрих, който оформя една магнетична есенна тенденция.

Zuhair Murad

It’s all about the details… #HauteCouture

A post shared by Zuhair Murad Official (@zuhairmuradofficial) on

Колекцията есен/зима 2018 година на Zuhair Murad ни представя пищна екстравагандност, която освен с ярки цветове ни пленява с реминисценции от една отминала епоха. Харесахме цвета “малиново вино” в комбинация с фина дантела, както и ярко синьото, което създава още по-голяма величественост върху изящните тоалети.

Alexander Mcqueen

Осмели се да бъдещ забелязана! Това е посланието в новата колекция на Alexander Mcqueen към съвременната силна и независима жена, което със сигурност ще усетим във въздуха през новия моден сезон. В новата колекция на световно известния бранд можем да видим реминисценции, препращащи съзнанието ни обратно към дивата природа и в същото време – детайли, които разкриват силата и властта на жената, която не се страхува да бъде ярка, дива, запомняща се!

Снимки на корицата: @ralphandrusso