frida.bg
модни

5 модни находки, без които лятото просто няма да бъде същото

Когато става дума за летния ни гардероб, всички сме на една вълна – той трябва да навява сещане за непринудено лято, горещина, море и безкрайни почивни дни. Можем да имаме всичко това накуп в комбинация с най-готините модни находки, които ще забележите в облеклото на известни личности, „инста“ фешънисти и ценители на най-свежите тенденции. За щастие, тези идеи са напълно достъпни. Със сравнително малко средства и щипка въображение можете да ги добавите в своята секси лятна визия още днес!

Облечете се в бяло – от глава до пети

Една от модните тенденции, които просто обожаваме това лято е … белият цвят. От глава до пети. Точно така, белият цвят е тотален хит! Изберете бански в бяло, за да подчертаете своя бронзов загар или изберете рокля, която да подчертава извивките ви. Можете да се облечете в напълно бял аутфит, да добавите един ярък аксесоар и да се качите на вълната на едно супер секси лято!

Панталони от ново поколение

https://www.instagram.com/p/BkT3BRyB4ZA/?taken-by=littleblackboots

Панталоните това лято са една от най-забележителните модни находки. Те са с висока талия и акцент, разкроени крачоли и дължина над глезена. Цветовете варират от неутрални нюанси до ярки принтове, които грабват вниманието!

Сладка горчица

https://www.instagram.com/p/BkA9juug9c4/?taken-by=thestylethesaurus

Лимонено жълто или сладка горчица? Този цвят е нещо повече от поредните модни предложения, които ще видим в женските списания. Той ще превърне визията ви в интригуващо приключение, а в комбинация с супер актуалната плетена чанта тип „кошница“ мигновено ще се пренесете в слънчева Казабланка!

Секси точки

https://www.instagram.com/p/BjAlg-sgcJx/?taken-by=thestylethesaurus

Това е тенденцията, с която смело можем да експериментираме. Изберете непринудена рокля с волани с дължината, която подчертава най-добре тялото ви. Добавете ярък аксесоар, ниски обувки и ретро слънчеви очила. Останалото е просто мистерията на собственото ви очарование!

Женствен ретро силует

https://www.instagram.com/p/BhrXz_eF6jr/?taken-by=slipintostyle

Независимо дали изберете рокля с копчета, деликатно подчертаваща женствените ви форми или „миди“ пола с тениска – най-важното е да се чувствате като горещи диви, които с удоволствие демонстрират своя непокорен и в същото време нежен дух. Експериментирайте и носете „себе си“ с наслада. Това е най-добрата модна идея, която някога сме получавали!

 Снимки на корицата: @littleblackboots