frida.bg
суперсила

Коя е вашата женска суперсила спрямо зодията ви? II част

Макар особеностите на нашата женственост да се определят най-вече от местоположението на луната в наталната ни карта, слънчевият знак също има какво да ни каже. Коя е вашата суперсила? Кое е „оръжието“, което ще ви помогне да победите с нежност (или огън) всеки мъж? Коя е магическата съставка, която ще ви помогне да разкриете мистерията на женствеността?Пътешествието продължава, вижте първа част на статията ТУК!

Дева: ИЗЦЕЛЕНИЕ

Жената дева притежава вродената суперсила да лекува другите чрез своята отдаденост и необикновена енергия. Макар на пръв поглед да изглежда като неуморна перфекционистка, жената дева има по-висша цел, а именно да се превърне в проводник на божествена енергия и да изпълни своята мисия – да лекува. Вместо да се лутате в ментални аргументи и противоречия, просто намерете своя източник на лечебна сила и я използвайте, за да направите света едно по-добро място.

Везни: ОЧАРОВАНИЕ

Жената везни е като хамелеон – трудно уловима и в същото време притежава очарование, което завладява със своята земна вибрация и мощно безмълвие. Жената везни отразява средата си, както хамелеона отразява цветовете наоколо. Затова е много важно да подбира както средата си, така и хората, които я заобикалят, тъй като ще започне да отразява цветовете, вибрациите, настроенията им.

Скорпион: ВИСШИ СИЛИ

С управляваща планета в Плутон, жената скорпион притежава отвъдни сили, които й позволяват да пътува из световете, да гадае на ръка и да предсказва бъдещето … или реакциите на другите. Жената скорпион е силно интуитивна и притежава дълбока емоционалност, която й позволява да се спуска дълбоко в себе си и да достига до способности, които за повечето хора биха изглеждали нереални.

Стрелец: ОПТИМИЗЪМ

Като дете на Юпитер, жената стрелец привлича изобилието и експанзията от позитивно настроение и любов. Нейният оптимизъм е толкова заразителен, че може да повиши вибрацията на хората около себе си, както и да ги излекува от негативното виждане на света. Няма нищо непостижимо за жената стрелец. Не случайно тя привлича всичко, от което има нужда и винаги живее в охолство и благополучие.

Козирог: МЪДРОСТ

Жената козирог живее по строги правила и има своите ценности. Но само, когато успее да надникне отвъд видимото измерение на живота тя ще успее да се докосне до своята суперсила – мъдростта. Жената козирог ни показва как чрез отдаденост и воля можем да постигнем всичко, което поискаме. Когато добавим и мъдростта на вътрешния източник получаваме невероятна комбинация от успех и заслужено признание.

Водолей: МИР

Управлявана от планетата Уран, жената водолей обича хаоса и неочакваните промени. Тя притежава нестандартно мислене и обича да гледа само напред – в бъдещето. Но всичко това е нищо ако жената водолей не е намерила своята суперсила – умението да създава мир и да събира хората заедно. Безспорно жената водолей е миротворецът в зодиака, който ще осъществи промяната в света.

Риби: СЪСТРАДАНИЕ

Като последен знак в зодиака, жената риби притежава суперсилата да обединява полярностите. Тя съчетава различията и връща нещата в първоначалния им ред – на единство и хармония. Управлявана от планетата на състраданието Нептун, жената риби изпълнява своята мисия чрез състраданието. Тя притежава и невероятно силна интуиция, която в комбинация със състраданието, я превръща в мистично същество, способно да ни избави от невротизма на ежедневието и да ни върне към себе си.

Екатерина Кьосева

Екатерина e психолог, преподава йога и организира семинари за себеразвитие. Писането е друга нейна голяма страст, която й позволява да "играе" с гледните точки и да разширява собственото си възприятие за живота!