frida.bg
модата

Има ли етикет в модата днес?

Каквито и възможности имате, класата на дрехите не зависи от цената, а от навиците и начина ни на живот.

Модата естествено трябва да следва нашите интереси

Каквито и възможности да имаме, нивото на дрехите ни не зависи от размера на „джоба ни”, а от навиците ни и начина на живот.

Изборът на рокля зависи от това, къде сте по-склонни да прекарвате свободното си време – на мотоциклет и спортна зала, в театъра и на концерт или на дискотека.

Театърът се нуждае от по-официални дрехи – ризи, официални рокли. Този, който прекарва повечето от свободното си време на тренировка, допълва гардероба си със суитчъри, спортни блузи и кожени якета.

С увеличаването на свободното време, кръгът от интереси също се разширява, а от там и гардеробът.

Модата естествено трябва да следва нашите интереси

Модата сама по себе си няма значение, а нашият вкус

Рационално подбраните и чисти дрехи показват добрия вкус на техния носител. Можете да се обличате с вкус и да нямате модерен гардероб.

Да се преследва всяка новост в модата не е разумно, по-добре е да си купуваме нова рокля като мислим за това, от което се нуждаем, от което най-често се нуждаем в своето ежедневие.

Модерната гледна точка за модата е демократична

Вече нищо не е задължително за всички. Модата стана демократична, елегантна и не налага нищо на никого.

До преди години, за да се смята за модерно облечена, жената трябваше да актуализира гардероба си всеки сезон.

Днес е достатъчно да сте наясно с новите модни тенденции и да можете да ги прилагате според вашите вкусове. Това, както и високата степен на информираност, благодарение на печата, радиото и телевизията, дава на жената възможност да подчертае своята личност много по-ясно. Модата вече е свободна и независима от класовите предразсъдъци и възрастовите различия, за щастие.

Модерната гледна точка за модата е демократична

Единственото нещо, което модата търси, е да поддържа темпото с времето

 Съвременната мода ни предоставя неограничени възможности в това отношение. От нас зависи да можем да я използваме правилно и да черпим според вкуса си от изобилието, което ни се предлага. В края на краищата модата, както и преди, играе и винаги ще играе важна роля в нашия живот, като външна проява на нашата личност.

Но точно защото модата позволява всичко, най-важното е да можете да направите правилния избор.

 

 

Снимки: pixabay