frida.bg
гащеризонът

Гащеризонът в нов прочит и как да го носим през лятото?

Безспорно гащеризонът е една от водещите тенденции на лятото, която просто обожаваме! Той е удобен, стилен и в същото време небрежен. Той има много лица и може да се преобразява от небрежно градско излъчване до стил, подходящ за коктейл или вечерно парти. Той ни носи усещане за лекота и ефирност и можем да експериментираме с аксесоарите, за да създаваме безброй вариации … на себе си!

Гащеризонът: свобода, комфорт, дъх на лято

Какво трябва да знаем за гащеризонът през 2018-та година? Е, той със сигурност не е това, което беше. Гащеризонът е толкова комфортен, че прилича на любимата ни „градска пижама“. Той има широки крачоли и акцент на талията. Копчета по средата и ретро елементи с полъх от 90-те! Той е толкова комфортен, че няма да искате да го свалите от себе си цяло лято. Вижте любимите ни модели и създайте своята супер небрежна визия!

Минимализъм
Снимка: ASOS
Снимка: ASOS

Този изключително комфортен и свободен вариант е изключително подходящ за разходка в парка и защо не – за среща с приятелки! Можете да го комбинирате с ниски летни сандали или кецове. Ако добавите сандали на дебел ток, ефектно колие и коланче на кръста, което да подчертае талията ви ще бъдете готови за партито довечера!

Плажна фиеста
Снимка: Urban Outfitters

Можем да експериментираме смело с цветове, материи, дължини, за да създадем цветно настроение! Гащеризонът в комбинация с тенденцията на райето безспорно е една от най-добрите комбинации, които издължават силуета и създават модерно излъчване!

Закачливо настроение на точки
Снимка: H&M

Създайте своята закачлива лятна визия с гащеризон на точки! Две ключови тенденции през този сезон, които в комбинация изглеждат просто фантастично!

Цветя и непреходен стил
Снимка: ZARA

Гащеризонът е супер актуален и във вариант“пола-панталон“. Просто изберете ярък принт на цветя, добавете елегантни сандали на ток или бели кецове. Създавайте различни визии за всеки повод.

Позволете на гащерозонът да ви разкрие многоликата си модна същност!

Снимки на корицата: вдясно: @asos/ вляво: urbanoutfitters