frida.bg
оженим

Кой е човекът, за който наистина си заслужава да се оженим?

Кой е човекът, за който наистина си заслужава да се омъжим? Това ще ни разкрие Трейси МакМилън. Тя е американска писателка и експерт по връзките. Тя добива популярност през 2011 година със статията си за Huffington Post „Защо не сте женени?“, която цели две години оглавява класациите за най-четен материал.

Малко по-късно, през 2012 година, Трейси издава първата си книга „Защо не си омъжена … все още?“. Следва я книгата „Обичам те, но ще те напусна въпреки това“ и още много статии и материали в областта на връзките, взаимоотношенията и какво всъщност означава да се оженим за правилния човек.

Самата писателка признава, че това, което знае за връзките и брака е от нейния горчив житейски опит. Тя има три брака и три развода зад гърба си, а чувството й за хумор е толкова заразително, че ще ви накара да погледнете с лекота и смях на една сериозна тема, каквато за много хора е разводът.

Кой е човекът, за който наистина си заслужава да се оженим?

Според Трейси и нейният горчив опит, на който тя гледа с широка усмивка, единственият човек, за когото трябва да се оженим сме самите ние. Според нея, много жени решават да се оженят, защото не знаят какво да правят с живота си. Вместо да разберат кои са, те избират да се оженят, за да може някой друг да избира вместо тях или просто да принадлежат към нещо по-голямо.

Кои са съветите на Трейси МакМилън за успешен брак със … себе си?
  1. Омъжи се за себе си, независимо дали си бедна или богата. Приеми се такава, каквато си. Приеми се на мястото , където си точно днес.
  2. Омъжи се за себе си и остани в добро и лошо. Независимо от разочарованията, грешките и болезнените ситуации, никога не си тръгвайте от, знаете, себе си.
  3. Омъжете се за себе си в болест и здраве. Да бъдем до себе си, когато сме болни и да знаем как да се погрижим за себе си.

Защото единственият човек, за когото имаме нужда да бъдем женени сме самите ние. Вижте вдъхновяващата, откровена и забавна лекция на Трейси МакМилън за TED!