frida.bg
мъжете

10 неща в жените, които отблъскват мъжете

Не е лесно на един мъж да каже на жена си или на приятелката си какво да не прави, за да не го дразни. Точно както е и при момичетата. Ето защо ние ви предлагаме този списък на едни от най-популярните неща, които отблъскват мъжете.

Дългите нокти. Да, отблъскват мъжете!

Да. Това звучи странно, но момчетата също забелязват ноктите ви. Докато вие може да мислите, че дългите дълги нокти се смятат за супер атрактивни и секси, това е наистина едно от най-отблъскващите неща в жените за повечето мъже.

Дългите нокти.

Мъжете, всъщност, доста често се наслаждават на естествените дължини на ноктите ви и те да са добре поддържани, но не дълги десет сантиметра. Подобни дължини по-скоро им създават усещането, че можете да ги нараните. Ето защо, момичета, дръжте ноктите си прибрани, сиреч с нормална дължина.

Твърде много парфюм

Твърде много парфюм

Може да обичате уханието на парфюма, който използвате, а вашият мъж също да го харесва, но ако сте излели флакона върху себе си, това по-често не се харесва на мъжете. В действителност уханието ви да е свежо е изключително секси, но не и да бъде задушаващо. Просто запазете своето ухание на чистота и свежест, а не на парфюмериен магазин и вашият мъж ще ви се наслаждава истински.

Твърде много грим

Подобно на горния съвет за парфюма и тук важи същото правило – по-малко грим е по-добре. Вие няма как да впечатлите никого, ако на лицето си имате почти маска от грим. Повечето мъже оценяват естествената красота и съответно харесват, когато тя е подчертана стилно с грим, а не сте я превърнали в клоунски макиаж.  Съветът тук е да използвате грим, за да подчертавате красивите черти на лицето си, а не да го покривате с грим, така че да го скриете.

Твърде много грим

Телесна миризма

Е, това не е нещо странно! Може би почти няма жена, която да си мисли, че „естествената” миризма е нещо секси.  Не е секси да се излъчва нито от жените, нито от мъжете.

Може да е тривиално, но никога не си позволявайте да има и следа от мирис на пот. Дори и след тежък работен ден, първо се постарайте да се освежите и тогава се отдавайте на срещи, целувки и т.н.

Косми по лицето

Не, няма естественост, свързана с косми по лицето при момичетата, която да се свързва с думата секси. Разбира се, това се отнася и за ръцете, краката, мишниците и интим. Може да звучи прекалено, но е факт – мъжете не обичат косми по техните жени.

Само си помислете, колко секси и моментално съблазняващи са едни гладки и нежни ръце, крака и интим и, да, разбира се, и лице!

Отчаяно влюбена в него

Отчаяно влюбена в него

Повечето мъже определено мразят, когато жената изглежда отчаяно влюбена и зависима от тях. Когато непрекъснато и непрекъснато се вкопчвате в него, това е прекалено много и скоро ще се отегчи от вас. Мъжете обичат независими жени, които зависят само от себе си, но се опират на рамото на мъжа, когато действително имат нужда от помощта му.

Да се правите на глупава

Може да мислите, че е доста сладко да бъдете „тъпата блондинка”, но истината е, че повечето мъже не са чак толкова първосигнални и предпочитат умни жени. Опитайте се да бъдете себе си, дами!

Говорите за вашия бивш

Мъжете мразят, когато една жена непрекъснато говори за своите бивши. Ако сте влюбени в бившия си, може би не е ясна идеята да бъдете с друг човек. За да обобщим, това наистина е много неприятно за мъжете и те истински го мразят, тъй като всеки един мъж иска да се чувства победител и рицар до своята настояща дама, а не кошче за душевни отпадъци.

Много сте лесна

Дами, това не се отнася само за секса, а за всичко. Мъжете обичат да се справят с предизвикателства, които са им интересни, особено в отношенията. Те не искат да научат всичките ви тайни на първата, а и на втората, дори петдесетата ви среща. Пазете винаги по някоя приятна изненада в задния си джоб, за да поддържате връзката си свежа и забавна.

Арогантност

Арогантност

Арогантността не е долюбвана изобщо от мъжете. Вие не трябва да бъдете майка му и да се грижите за него, но ако сте прекалено арогантна, партньорът ви ще реши, че не го уважавате.

 

Снимки: pixabay