frida.bg
Новолуние в Телец

Мощно Новолуние в Телец на 15 Май: Кои зодии ще бъдат най-силно повлияни

Майското новолуние в знака на Телец ще има преобразяващо и презареждащо въздействие върху цялата планета. Присъствието на Луната ще бъде почти невидимо, но енергията й ще бъде разтърсваща и основополагаща. Всички ще бъдем под силното въздействие на Луната, но четири са зодиите, върху които ефектът й на изпълване ще бъде особено въздействащ през следващите няколко седмици.

В нощта на Новолуние нашата тайнствена небесна спътница почти няма да бъде видима поради близката й локация до Слънцето, а нощното небе ще бъде по-тъмно от обикновено. В него ще изпъкнат небесни тела, които нормално трудно бихме виждали, а отсъствието на Луната ще бъде някак странно. За това пък почти невидимата й сила ще стане още по-осезателна.

Новолуние в Телец

Визуалнатата липса на Луна не означава, че ще бъдем лишени от нейното магическо присъствие. Точно обратното ще бъде в сила както днес, така и през седмиците след Новолунието, особено за някои представители на зодиакалната поредица.

Заедно с новата фаза на Луната, всички ще сложим точка на определени процеси и тенденции в живота си, за да започнем чисто нов цикъл.

Тъмното небе над нас е намек за това, че трябва да изпълним личния си Космос с нов смисъл и нова надежда.

Нека си дадем сметка кои са нещата от живота, които ценим и обичаме най-много. Нека се замислим върху това кои са нещата, които ни изпълват с радост, зареждат ни с енергия и ни карат да намерим в себе си божествената сила, преобразуваща мечтите в реалност?…

Новолунието носи космическия вятър на промените за всички. Но ето кои са зодиите, върху които трансформиращия му ефект ще бъде най-силен през следващите няколко седмици:

 

Телец

Новолуние в Телец

Новолуние в Телец ще озари с особено силен пламък духа и пътя на Телците.

Новолунието ще даде тласък на Телците да приключат всичко недовършено и да финализират всичко отлагано. Това ще им донесе чувство на удовлетвореност и прилив на сили да се отдадат на нови страсти и начинания.

Луната ще пренастрои перспективата на Телците и ще преобърне техния удобен и подреден свят, за да им покаже, че отвъд зоната на комфорт се крият истинското щастие и изобилие.

Малко след Новолунието, планетата на изненадите и пробуждането Уран също ще влезе във вашия знак, Телци, а това е нещо, което не се е случвало от 1940г. насам. Въпреки вътрешната си съпротива към промяна – възползвайте се!

Заедно с Уран и Луна, започнете и вие на чисто. Изненадайте себе си и света, представяйки се в нов блясък, с нова любов и с чисто нова усмивка на лицето!

Нека с този месец и с това Новолуние започне един от най-позитивните периоди от дълго време насам за Телците!

 

Лъв

Новолуние в Телец

Новолуние в Телец ще бъде преломен момент за Лъва по един особено личен начин.

Новолунието истински ще разтърси основите на Лъва, но епицентъра на този важен трус ще бъде дълбоко във вътрешността на душата му.

Заедно с навлизане на планетата на пробуждането Уран в земния знак на Телеца, новата фаза на Луната ще отвори вътрешното око на родените в зодия Лъв. Те ще съумеят най-после да си дадат сметка за много неща, но на преден план ще бъде усещането за това колко емоционално износени се чувстват отвътре.

Скъпи Лъвове, време е да сложите точка на това емоционално изтощение и да си наложите повече оптимизъм и позитивна нагласа. Използвайте цялата сила на слънчевия си знак, за да разберете сами себе си и да си се притечете на помощ. Защото никой друг не е в състояние да бъде толкова убедителен, колкото бихте били самите вие в собствените си очи.

Нека кралят Слънце отново се възкачи на трона си! Но този път възкачването да бъде не само благодарение, а ВЪПРЕКИ лъвското его.

Посветете периода на ретроспекция и анализ на собствените си мисли и проекции. Организирайте мисълта си и я прочистете от всякакви наслагвания, плод на грешки и разочарования. Осъзнайте до къде искате да стигнете по пътя си, защо и с кого…

Дайте си време, Лъвове и знайте, че ще излезете от отломките на миналото захранени с нова надежда и кураж.

 

Скорпион

Новолуние в Телец

Новолуние в Телец ще даде мощен енергиен тласък на Скорпионите.

Склонността на зодия Скорпион да изпада в крайности вече ги е понесла с присъщата си стихийна сила. Скорпионите по Новолуние ще бъдат във вихъра си, но периода крие турболентна лудост и хаос в достатъчно количество, така че всички в епицетъра на събитията да бъдат солидно засегнати. Включително Скорпионите!

Очаквайте да бъдете застигнати от последствията на собствените си действия, подгответе се да поемете отговорност за тях и не бъдете учудени от силния ефект, който успявате да произведете върху всичко и всички наоколо. Осъзнайте най-после своята сила на въздействие, и впрегнете потенциала си в нещо ново, градивно и окриляващо. Защото можете!

Скорпионите ще бъдат заставени от обстоятелствата да заемат категорична позиция и да превключат на по-надеждна предавка.

Това Новолуние ще постави Скорпионите на тяхното истинско място – в предните редици и сред най-харизматичните лидери!

 

Водолей

Новолуние в Телец

Настоящото космическо пренареждане ще предизвика сред Водолейте трансформираща и градивна дестабилизация

Представителите на зодия Водолей ще започнат новия цикъл на Луната с осъзнаване на собствените си таланти и потенциал.

Планетата на пробуждането и изненадата Уран влиза в знака на Телец заедно с Новолунието, а това също е добър повод за Водолеите да отворят очите си за своите истински възможности.

Новото начало за Водолеите ще започне с чувството на неудовлетвореност и с вкуса на леко разочарование. Те ще осъзнаят, че заслужават, могат и искат повече! Това ще съживи бунтарския им дух и ще ги тласне към действие.

Колкото по-разтърсени се почувстват Водолеите, толкова по-добри шансове ще имат да се включат в новата игра на съдбата, която се задава на хоризонта.

Водолеи, помислете добре как да изиграете картите си, защото за никого не е тайна, че вие сте сред най-добрите играчи!

 

Повече за майското Новолуние в Телец прочетете тук.