frida.bg
мантрите на май

Мантрите на месец Май според зодията

Отворете очи за красотата наоколо, вслушайте се в мелодията на пролетта и потърсете твореца на съдбата в самите себе си с мантрите на най-жизнеутвърждаващия месец в годината. Защото месец Май ще бъде разцъфващ, окриляващ, заземяващ и сладкодумен. Настройте сетивата си за неговия шепот, който се носи с вятъра от вишневи цветове, със златните слънчеви проблясъци, стоплящи сенките, с пречистващото ромолене на пролетния дъжд… Вслушайте се в неговите безмълвни слова, които носят силата на добрата магия. Направете от тях своя мантра, която да насочва пътя и да прочиства съзнанието ви.

Мантрите са слова на Силата, чрез които можем да хармонизираме вътрешната си нагласа с енергетиката на Космоса. Потърсете своята слънчева майска мантра, потапяйки се в звездната енергия на месеца и се възползвайте по най-добрия начин от потенциала на месец Май.

Ето какви вълшебни слова и наставления нашепват звездите през този Май на всяка една от зодиите:

 

Мантрите на май

Овен през Май‘2018

Овните трябва да се научат да бъдат по-внимателни и грижовни към другите. Този месец те ще бъдат в отлична форма. Но за да постигнат пълен баланс, нека отворят сърцето си. Ето какво им нашепва енергията на месец Май:

Послушай сърцето си, но не забравяй че и другите имат сърце!

 

Мантрите на май

Телец през Май‘2018

Телците са истинските звезди на месец Май! За да постигнат пълно щастие този месец, те трябва да се справят преди всичко с инатливостта си. Ето какво трябва да знаят и да си припомнят представителите на зодия Телец през месец Май:

Прави само неща, които те карат да се чувстваш добре, но не забравяй да работиш върху своите гъвкавост и адаптивност!

 

Мантрите на май

Близнаци през Май‘2018

Близнаците трябва да се опитата да развиват в себе си качества като благонадеждност и последователност. Нека вярват и си повтарят:

Имам шанса, куража и силата да превърна идеите си в реалност!

 

Мантрите на май

Рак през Май‘2018

Раците плуват във своите емоционални води не само по пълнолуние. Всички те имат нужда да повярват в себе си и да бъдат по-големи оптимисти, защото месец Май ще бъде за тях прекрасен. Нека знаят и си повтарят:

Нещата започват да се подреждат точно както ги искам!

 

Мантрите на май

Лъв през Май‘2018

Лъвовете трябва да знаят, че да бъдеш в синхрон и разбирателство с другите не те прави по-малко важна и значима личност. Нека този месец те не забравят да си повтарят:

Вярвам в себе си и това ме кара да виждам доброто и в другите около мен!

 

Мантрите на май

Дева през Май‘2018

Девите могат да наблегнат върху разтоварващата сила на социализацията този месец и да разчупят рутината, защото енергията наоколо изцяло го позволява. Нека се отворят към света и си пропомнят старото правило, което подтиква към:

Повече игра, по-малко работа!

 

Мантрите на май

Везни през Май‘2018

Везните са известни със своята уклончивост. Прибавете към това страхът от конфликти и нуждата от това да отстояват по-смело себе си става очевидна. Този месец Везните имат шанса да заменят всички проблеми и дразнения с успехи и продуктивност. Нека се стремят към повече свобода, спонтанност и да си повтарят:

Нищо не може да ме извади от присъщото ми вътрешно равновесие!

 

Мантрите на май

Скорпион през Май‘2018

С помощта на Слънце в Телец, този месец Скорпионите ще разрешават загадката относно това как да позиционират себе си като част от материалния свят и сладостите на живота. Но за целта, те ще трябва да се простят с ината и припряността си, и да се научат по-лесно да прощават на себе си и на другите. Нека не забравят да си повтарят:

Аз съм творецът-магьосник на собствения си свят и на всичко, което ме радва и натъжава в него!

 

мантрите на май

Стрелец през Май‘2018

Стрелците този месец ще се радват на свежи моменти на близост. Това, което ще им помогне да поддържат атмосферата приятна и разтоварваща е съзнателен стремеж към разбиране и вслушване в ближния.  Нека не забравят да си повтарят:

Стига да има разбирателство и взаимност, животът може да бъде романтичен и вълнуващ независимо дали сме обвързани!

 

мантрите на май

Козирог през Май‘2018

Козирозите имат нужда да подхранват авантюристичния дух на живота си, а това става най-добре когато се откъснат от рутината на лесното и познатото. Нека вземат смело нещата в свои ръце, защото за тях всякакви трудности и ограничения отпадат след средата на месеца. И нека си повтарят:

Готова съм да получа всичко, което желая!

 

мантрите на май

Водолей през Май‘2018

Позитивната нагласа на Водолеите е решаващ фактор през този месец. Нека се разделят със всякакви идеи, които представляват пречка за тях и нека престанат да бягат от чувствата си. Нека си повтарят:

Вярвам в себе си, но малко помощ отвън никога няма да бъде излишна!

 

мантрите на май

Риби през Май‘2018

Не пренебрегвайте интуицията, вслушвайте се в нейните знаци и в мъдростта й. Но в същото време намерете сили и желание да се включите в живота, който кипи извън вас и вашите фантазии. Живейте за мига и не преставайте да си повтаряте:

Моят богат вътрешен свят не трябва да ми пречи да живея тук и сега!