frida.bg
рийз

Рийз Уидърспун представи дебютната си книга „Whiskey in a Teacup”

Холивудската актриса Рийз Уидърспун току-що обяви, че съвсем скоро пуска в продажба дебютната си книга, която носи любопитното заглавие „Whiskey in a Teacup”. Рийз е известна не само с очарователното си присъствие в киното, но и с огромната си любов към книгите. Тя дори има свой читателски клуб, а продуцентската й компания (да, тя притежава такава!) често адаптира сценариите си по книги на нови автори.

https://www.instagram.com/p/BgbmexyBG9k/?taken-by=reesewitherspoon

Актрисата често споменава в интервюта, че обича да чете най-вече трилъри и фентъзи но нейната първа книга “Whiskey in a Teacup” представя най-вече нейния собствен лайфстайл и начин на живот, който води корените си от Южните Щати на Америка. Както самата тя казва в своя уебсайт:

„Традициите на Южните Щати характеризират целия ми живот, а разпространението на наследството на Юга се е превърнало в нещо като обсесия за мен. Нося Юга навсякъде с мен, той е отражение на начина, по който се забавлявам, украсявам дома си или организирам рождения ден на детето ми.“

Защо „Whiskey in a Teacup”?

https://www.instagram.com/p/BiNDLspnOuy/?taken-by=reesewitherspoon

Рийз Уидърспун споделя, че според баба й Доротея, южнячките съчетават в себе си едновременно красота, но и сила. Точно затова „Whiskey in a Teacup” идеално описва жената на Юга. Отвън тя е деликатна и поддържана, но отвътре – е изключително силна и пламенна. Точно като уиски в порцеланова чаша за чай.

Книгата ще бъде пусната в продажба на 18 септември. Тя ще съдържа всички тайни на Рийз за южняшкия начин на живот, който отразява нейният собствен лайфстайл. В книгата читателите ще открият още как точно актрисата готви (и какво!), как  се храни и как се освобождава от стреса, как се забавлява и дори начинът, по който се грижи за косата си!

https://www.instagram.com/p/BhCTfM6n2m4/?taken-by=reesewitherspoon

Нека завършим с няколко думи от самата актриса: „Надявам се, че ще видите колко лесно е да внесете малко от Юга в своя дом, без значение къде точно живеете. Все пак, има нещо южняшко във всяко кътче на света, не мислите ли?“  Е, остава ни да разберем, а дотогава очакваме още интересни новини от любимката на Холивуд Рийз Уидерспун!