frida.bg
цветни

“Цветни” мечти: как да ги носим принтът на цветя този сезон

Какво е пролетта без цветя? Принтът на цветя отново доминира пролетта, а последните колекции на дизайнерите ни вдъхновява за свежа визия. Сякаш току-що разпукала нежни цветчета. От Александър Маккуин до Албера Ферети – цветята придобиват съвременни измерения. Можем да ги видим в 3D, нежно разцъфнали върху фини материи от шифон и мрежа. Но не само. Цветята елегантно вдъхновяват надничайки от материи като сатен, коприна, дантела и тюл. Не се учудваме, че “цветните” бродерии все още пъстро украсяват рокли, обувки и чанти. Тази тенденция ухае на пролет (както и нашето настроение), а ние ви представяме най-вдъхновяващите начини да носим цветята този сезон!

Дантелени мечти

Позволете си да мечтаете в дантела този сезон! Модният бранд “Марчеса” ни вдъхновява с пастелни преливащи тонове, разкриващи фина и елегантна женственост!

Цветни ухания и елегантен сатен

https://www.instagram.com/p/BcUxV5tgJCX/?saved-by=eter.ina

Ботега Венета създават истинско цветно бижу – елегантен силует с нежни току-що протегнали се към светлината цветя  и дължина под коляното. В комбинация с непбрежен кок и ярко червило, тази невероятна визия се превръща в истински шедьовър!

Тюл и цветя в 3D

“Цветният” тренд този сезон прелива в буйна, разточителна градина – особено съдейки по 3D цветчетата, посипани по най-новите модни творения на едни от най-известните дизайнери – Александър Маккуин и Марчеса. Пищност, бродерии и фини цветя, пришити към фини материи – това безспорно е една от най-актуалните “цветни” тенденции в момента!

Плажно настроение в града … на цветя

Дългите рокли на цветя не са само за плажа. Можем да ги видим и в града, а Ботега Венета и Зухаир Мурад ни показват колко елегантно и свежо можем да съчетаем принтът на цветя дори и в градски условия!

Аксесоарите са новата цветна градина

Можем да видим тази супер актуална тенденция, която завладява и аксесоарите. Чанти, обувки, колани и шалове – всичко е цветно, радостно и свежо! Празник на пролетта и кич? Нека бъдем умерени и да изберем няколко цветни елемента в своя пролетен гардероб, които ни карат да се чувстваме прекрасно!

Снимки: Инстаграм