frida.bg
привлекателност

Кои са навиците, които намаляват нашата привлекателност?

Всички ние, жените, се стараем да изглеждаме добре – хубава кожа, лек грим, добре поддържана коса. Но има някои неща, които издайнически намаляват нашата привлекателност в очите на мъжкия пол. Кои са те и защо е по-добре да не ги правим повече, за да не губим нито частица от своята привлекателност?

Правописни грешки

Да, всички ние искаме умен, образован, мъдър и успешен мъж. Но ако самите ние допускаме правописни грешки в комуникацията си с него, това със сигурност намалява нашата привлекателност в очите му. Не подценявайте пунктуацията и правописа и се изразявайте ясно, изразително и … красиво, за да го впечатлите с един приятен и интелигентен маниер.

Грубо отношение към другите

Може би се стараете да сте мили и сладки, докато сте с него. Но ако си позволявате да сте груби към сервитьорката в ресторанта или към продавачката в магазина, внимавайте.  Това е знак, който със сигурност ще се изтълкува като известна доза фалш и  ще намали вашата привлекателност в очите му.

Нямате странични интереси

Когато имаме хоби, в което влагаме страст, любов и отдаденост – това се тълкува като хубав знак, показващ, че имаме свой интересен свят, който ни прави щастливи. И най-вече, че няма да очакваме той да подсигурява нашето щастие, тъй като ние знаем как да се забавляваме и сами. Но какво се случва, когато нямаме хоби или странични интереси? Е, със сигурност това може да означава, че ще разчитаме на него да направи живота ни забавен, а това, честно казано, не изглежда особено вълнуващо за него.

Преуморявате се

Женската привлекателност до голяма степен се дължи на женската енергия, вибрираща в радост, ведрост и добро настроение. Когато се преуморяваме с работа и задължения, вероятно не ви остава време за почивка и възстановяване. А, да си кажем честно, когато сме уморени и нямаме енергия, нашата привлекателност драстично намалява.

Послъгвате

Може би си мислите, че няма нищо лошо да послъгвате в началото на връзката ви, за да изглеждате по-заети или харесвани, отколкото всъщност сте. Нужен е само един път, в който той да усети фалша, за да има „едно наум“ за вас. А знаем какво означава това – липса на доверие, подозрителност, дистанция. Затова не се опитвайте да бъдете „по-привлекателни“, отколкото сте. Нека той ви види истински, но пропуснете тези „навици“, които намаляват излишно от блясъка ви. Бъдете истински, усмихнати и се наслаждавайте!