frida.bg
теенденциите

Тенденциите на пролетта, на които дизайнерите не могат да устоят

Време е да обновим гардероба си с нови, свежи и супер актуални попълнения, вдъхновени от световните дизайнери! Но коя е тяхната любима тенденция, която можем да последваме като пътен знак в пролетния си шопинг? Направихме „модно“ проучване, за да подредим пъзела на тенденциите пролет/2018-та, както и да разберем коя е най-неустоимата сред тях!

Розови облаци и тюл

Розовият цвят и тази година остава в челните позиции на прожекторите, а нюансите са по-разнообразни отвсякога! От пастелно, циклама и искрящ неон – розовото е любима тенднция на дизайнерите, с която не пестят експерименти. Затова изберете един розов акцент за гардероба си, за да сте в крак с модните тенденции.

За щастие можете да откриете почти всичко в розово тази година – от роклите до маратонките и слънчевите очила през часовниците и спортното облекло. Експериментирайте, розовото стои прекрасно на всяка фигура и тен и подчертава женствеността на извивките, както и нашата момичешка непринуденост!

Тюлът безспорно обогатява розовата мечта! Комбинацията с ефект омбре във вдъхновяващото творение на Оскар де ла Рента е женствена, но в същото време двръзка заради дънковото яке, което изглежда изненадващо на място!

Искрящо, искрящо жълто и … строги форми

Жълтият цвят е просто преобразен тази пролет! Асоциации за слънце, свобода и жизненост и в същото време строги силуети създават учудващ баланс. От друга страна, някои дизайнери са избрали нежните дипли и изискани нюанси на жълтото, което преминав към нежен пастел.

Червена феерия

Червеното не е това, което беше тази пролет! То е свежо, сочно, с дъх на тропически горещи нощи! Ако търсите стилна провокация изберете точно този нюанс за следващото ви излизане по женски!

Пера и разкош

Безспорно една от любимите тенденции на дизайнерите тази пролет са перата. Те навяват усещане за непринуденост, феерия, разкош! Потопете се във вълшебна приказка с тоалет, обсипан с пера! Потопете се в красота и разкош!

Пайети и блясък, блясък…

Пайетите ще останат с нас и този сезон, за да обсипят с блясък сезона на партитата и горещите моменти!

Завръщане към природата

Една от любимите ни тенденции е завръщането към естествените материали. Плетени чанти тип „кошница“ ще ни напомнят за плажните дни и в града, а ние сме напълно „за“ този смел и натурален тренд!

Снимки: инстаграм