frida.bg
жена

Радостта да си жена в различните цветове на своята природа

Притегателният магнетизъм на женствеността е нещо, което всяка от жена жадно търси. Твърде уморени сме от това да се борим като мъже – във войнишки панталони и със стиснати юмруци. Не случайно все повече осъзнаваме, че женствеността не е свързана с външната красота или с перфектно поддържания външен вид.

Всичко е в енергията, а тя на свой ред е отражение на начина, по който усещаме себе си.

Ако една жена с преобладаваща мъжка енергия се облече с рокля и високи токчета, това няма как автоматично да я направи женствена. Същественото тук  е енергията. Например, мъжете имат безпогрешен инстинкт и не могат да бъдат заблудени. Те ще усетят настъпателната Ян енергия на една жена – в леката агресия, с която говори, в самоуверената й настъпателност и резките движения.

Какво точно представлява женственият външен вид? Отговорът е различен за всяка жена, така както и всяка жена има своите преливащи нюанси и уникално вибрираща женственост. Може ли ореолът на женствеността да бъде видян? Да, когато той е в синхрон с енергията овъртре. И да, когато той не е.

Не трябва да забравяме, че по отношение на външния вид ние сме флуидни реки и се променяме с всяко вдишване и издишване. Женствеността е излъчване, което идва от приемането на себе си, формите си, кожата, годините си, особеностите си. Но най-вече от любовта към себе си. И от радостта, че сме родени жени в този живот.

Тази радост не може да бъде изиграна. Или я има, или не. Колкото по-щастливи сме, че сме жени в този свят, толкова по-силни вибрации ще има около нас. Нека приемем своите уникални цветове и своята уникална женственост! Нека обичаме себе си и своята трептяща и променлива енергия! И нека искрено се насладим на този скъпоценен дар, с който сме родени! Защото е прекрасно да сме жени в този свят!

Честит 8 март и се осмелете да бъдете жената на мечтите си!