frida.bg
визии

10 любими визии от червения килим на 90-тите награди „Оскар“

Кои бяха най-стилните рокли на най-престижните награди за филмово изкуство – тазгодишните „Оскари“?Американската филмова академия раздаде своите „златни“ статуетки за 90-ти път тази година, а във филм на годината се превърна „Формата на водата“, едно приказно дело на режисьора Гийермо дел Торо. Тази година за настроението на гостите се погрижи комика и водещ Джими Кимъл и не се съмняваме, че всички те са си прекарали повче от добре. Любопитното ни око бързо се насочи към изключителните визии на известните красавици, които всяка година ни изумяват с пищна красота и великолепие. Това, което видяхме тази година беше стил, който преливаше на дипли като вълна от красота и звездно сияние.  Е, разбира се украсени с много, много блясък! Като за Оскари!

Ето кои са нашите 10 любими визии от червения килим на Оскарите?
Лили Олдридж

https://www.instagram.com/p/Bf8w1BanSJI/?taken-by=lilyaldridge

Моделът Лили Олдридж блесна в златна рокля, която досущ прилича на статуетка „Оскар“. Изящно и в същото време нежно позлатено ламе обгръща идеалното тяло на Лили, а асиметричното деколте загатва женственост и стил. Леките къдрици и деликатният грим подсилват присъствието на роклята, дело на Versache, а визията на Лили Олдридж безспорно е една от любимите ни тази година!

Хайди Клум

Хайди е очарователна в един от най-актуалните цветове на годината, а творението на Ralph&Russo в нежни писклюли до земята е едновременно стилно, секси и … забавно!

Роузи Хънтингтън-Уайтли

Роузи! Класическо великолепие, отново дело на Ralph&Russo, което ни потапя в елегантната атмосфера на валса. Прекрасен избор с дъх на нежна мента…

Ларис Берило

Ларис Берило, още една позлатена принцеса на наградите Оскар! Харесваме деликатното преливане на златни нишки, което потъва в ефирен воал почти до пода. Прекрасно творение на Zuhair Murad!

Рита Ора

Червено, червено, горещо! Рита Ора се окъпа в пера, блясък и страстно червен, което не остана незабелязано!

Емили Блънт

Роклята на Alexander Mcqueen превърна Емили Блънт в произведение на изкуството!

Наоми Кембъл

Стил и елегантна белота демонстрира манекенката Наоми Кембъл, а семплият костюм в две части на Александре Ваутиер бе допълнен с екстравагадно колие със искрящ зелен камък!

Джоан Смолс

https://www.instagram.com/p/Bf9Igx8nXGs/?taken-by=joansmalls

Перфектното тяло на Джоан Смолс изглажда прекрасно в изисканатa рокля в преливащи цветове и сребро на Roberto Cavali!

Джена Дюан

https://www.instagram.com/p/Bf8COTona8Z/?taken-by=jennadewan

Джена е една от любимките ни тази година, защото визията й е едновременно ярка, секси и излъчва класа и стил, които подчертават красотата й с умереност и изтънчена форма!

Джейн Фонда

Бялата кралица Джейн Фонда е нашето вдъхновение за това как да изглеждаме изключително дори и на нейната възраст!