frida.bg

Най-добрите упражнения за стегнат и добре оформен корем

Искате ли да стопите мазнините в областта на корема и да посрещнете пролетта в перфектна форма? Е, няма да стане без упражнения! Точно за това решихме да подберем най-добрите сред тях, за да постигнете целта си лесно, бързо и ефективно. Препоръчително е да намалите въглехидрартите и сладките храни за още по-бърз резултат. Ако наистина искате да си върнете плоския корем правете редовно тези упражнения. Те доказано ще унищожават мазнините в областта на корема, за да сте уверени в себе си и тялото си!

1 ниво: стопете мазнините бързо и ефективно

Каси от Pop Pilates ни показва една изключително стягаща тренировка от пилатес упражнения за цялата област на корема! Само 10 минути са напълно достатъчни, за да стегнем мускулите в коремната област. Тези упражнения ще ви помогнат да достигнете и до дълбоките коремни мускули и да ги заздравите.

2 ниво: кажете „чао“ на паласките!

Тази тренировка е създадена специално, за да унищожи паласките и да прибере корема! Пригответе се за наистина ефективни упражнения, които ще стегнат корема ви само за една седмица. Е, стига да сте редовни. 10 минути на ден и коремът ви ще бъде преобразен!

Трето ниво: мощна „коремна“ трансформация

Не забравяйте, че стегнатото коремче започва от чинията и това, което слагаме в нея. Премахнете всички преработени храни, както и храните със добавена захар от менюто си. Оставете далеч бялото брашно и тестените изделия, те не ви дават нищо друго освен ситост. Опитайте да се храните с повече сезонни плодове и зеленчуци, чисти протеини, ядки и семена, пробиотични и пълнозърнести храни. Пийте много вода и похапвайте малки порции на интервали от 2-3 часа. Това ще засили метаболизма ви, за да изгаряте повече калории по време на тренировка и не само.

Предизвикайте себе си и тренирайте всеки ден за максимален резултат! 1о минути на ден и само за седмица вашето коремче ще се трансформира, а след като видите резултатите просто няма да искате да спирате!

Идеите от нас, а действието – от Вас! Успех!