frida.bg
драйв

Какво да правим, когато той загуби сексуалния си драйв?

Нека посрещнем истината такава, каквато е. Колкото и да сме умни, красиви, секси и интересни, мъжете са склонни да загубят сексуалния си драйв към нас. Не всички, но някои от тях. Особено, когато сме във връзка. Причините могат да са много. Твърде много напрежение в работата или  проблеми, които изискват цялото му внимание и енергия. Но понякога причината е повече от прозаична и тя е в установяването.

Когато една връзка премине от увлечение и преследване към обвързване и установяване, някои мъже са склонни да загубят в малка или голяма степен сексуалното си желание. За мъжа секса е тясно свързан с нивата на тестостерон, а този „горещ“ хормон е свързан с ловния инстинкт. Логиката е ясна – ако ние вече сме „пленени“ ловецът в него губи интерес към нас.

Какво можем да направим, когато усетим, че той започва да губи сексуалния си драйв?

Най-вече, не се правете, че не забелязвате какво се случва. Вие искате секс, а той отклонява офертите ви като предпочита да се гушкате и да гледате телевизия? Е, време е да му покажете, че ловния сезон не е приключил!

Как щяхте да се обличате ако не бяхте във връзка?

Много често, когато сме във връзка започваме да се обличаме доста неглиже и това се отнася както за жените, така и за мъжете. Някак забравяме, че преди да се установим обръщахме доста внимание на бельото и дрехите си, защото искахме да … съблазняваме. Не просто Него, а целия свят! Нека не го поставяме в центъра на всичко (да, склонни сме да го правим!) и вместо това да поставим в центъра себе си. И ако той някак е започнал да губи интерес към нас това е знак, че трябва да се върнем към настроението на прелъстителки.

Как щяхте да се движите ако не бяхте във връзка?

Много мъже не знаят, но жените също имаме периоди на „ловен сезон“. Тогава някак бедрата ни се поклащаха в един особен привличащ синхрон, който привличаше погледите и е оставяше никого безучастен. Е, как щяхте да се движите ако не бяхте във връзка? Започнете да се движите така за себе си и само за себе си!

Как щяхте да флиртувате ако не бяхте във връзка?

Лекият флирт от време на време е едно много добро лекарство за „умореното мъжко либидо“. Как да накараме нашия прекрасен мъж да събуди ловеца в себе си? Е, трябва да му покажем, че ловния сезон е открит! На шега или наистина, тази стратегия работи. Но бъдете внимателни и първо уточнете за себе си какво искате – само да вдигнете адреналина или … нещо повече!