frida.bg
грим

Грим за съблазнителки: тенденциите, за които трябва да знаете

Съблазнете месеца на любовта с невероятен грим, който ще подчертае естествената ви красота и ще добави щипка загадъчност, дързост или защо не – блясък! Гримът отдавна се е е превърнал в начин да изразиш себе си и да разкриеш своята малко по-цветна същност. Нека превърнем този февруари в един наистина горещ месец, а за целта ви поднасяме пареща доза вдъхновение от едни от най-изкусителните жени в света! Изберете своя тренд и с малко грим за акцент се превърнете в богинята, която наистина СТЕ!

Плътни, ярки, секси … устни

View this post on Instagram

Rouge Dior 999 making an appearance this morning

A post shared by Bella (@bellahadid) on

View this post on Instagram

❤️Best glam team ever!! @owengould & @lisetgarza

A post shared by Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on

Бела Хадид и Барбара Палвин ни демонстрират колко секси може да стои едно ярко червено червило на фона на светла кожа, добре контурирано лице и … светли очи. Изберете правилния нюанс червило, което да превръща лицето ви в сияещ магнит за погледите. Очите оставете семпли – само със спирала, правеща миглите ви обемни, дълги и пленяващи … с едно намигване!

Нежна, секси прасковка

Неутрални устни, напомнящи на нежен прасковен цвят в комбинация с лек блясък над горните клепачи и да, изключително дълги мигли. За да постигнете този грим ефект трябва да използвате изкуствени снопчета мигли, които внимателно да залепите в основата на миглите си. Факт е, че миглите трансформират цялата ни визия в изключителна!

Метални отблясъци

Докато миналата година брокатът беше навсякъде, тази година безспорно е годината на металните отблясъци. Устни, които отразяват светлината е това, което ще виждаме все по-често, а Balmain ни показва как точно да носим този тренд още на следващото парти!

Лице в златен прашец

Риана e окъпана в златен прашец и уверено ни демонстрира тази тенденция. Фин блясък, който загадъчно ни превръща в кралици на вечерта. Тази тенденция е всичко, от което се нуждаем в месеца любовта и еротиката. Можете да използвате хайлайтър или мултифункционално масло с блясък, за да направите кожата на лицето, деколтето и раменете окъпани в нежно сияние.

Снимки: instagram