frida.bg
кайли

Защо Кайли Дженър избра да скрие бременността си от медиите

Кайли Дженър е известна със своите сочни форми и нескрито желание да ги показва. Нейни селфи снимки обичайно преливат от социалните й акаунти, показвайки нейната увереност в себе си или може би … желание да бъде харесвана, обожавана и желана.

Кайли е щастлива майка на прекрасна дъщеричка

Само преди часове Кайли разкри новината, че има бебе, която шокира хилядите й фенове по цял свят. Тя не само не пусна нито една снимка със забременяло коремче в социалните й платморми, но и целенасочено укриваше новината, че носи бебе цели девет месеца. Щастливата новина естествено беше прегърната от обществения интерес и доброжелателност. Кайли вече е майка на прекрасна дъщеричка от приятеля си Травис Скот.

В прочувствен инстаграм пост Кайли споделя – „Бременността беше най-красивото, вдъхновяващо и трансформиращо нещо в живота ми”. Тя разкрива и коя е причината да скрие новината от окото на обществеността и да изживее бремнността си в тесен кръг от приятели и роднини. Известната красавица открито се извинява на феновете си, че ги е държала в неведение за детайлите около личния си живот в последние месеци – „Моята бременност е нещо, което избрах да изживея далеч от светското внимание. Знаех, че имам нужда да се приготвя за тази роля в живота ми по най-позитивния, спокоен и здравословен начин, на който съм способна.”

View this post on Instagram

♥️

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

„Моята красива и здрава дъщеричка се появи на бял свят на 1 февруари и просто не можех да не споделя с вас тази благословия!“

Свикнали сме да виждаме Кайли в разголени, провокативни и секси селфита. Но явно тя е много променена по отношение на публичните си изави след бременността. Ролята на майка е важна мисия, която преобръща животи и можем да видим това и при публичните личности, които избраха да изживеят този специален момент по свой начин.

Вижте и това видео, направено от близки приятели на Кайли, което разкрива някои интимни моменти от бременността й. Това видео е специално емоционално послание към дъщеричката й!

Сниммки: kyliejenner