frida.bg

Секси тенденции, които да „откраднем“ от звездите тази седмица

Какво ново под звездния небосклон и света на модата? Сякаш тенденциите никога не спят, а известните личности не спират да обикалят от фестивал на фестивал и от парти на парти. В това има голяма доза истина, звездните партита никога не спират. А за щастие известните красавици щедро споделят богат снимков материал в социалните мрежи. Така и така нищо не остава скрито! Ето някои от най-готините секси тенденции, които успяхме да заловим през изминалата седмица!

Уини Харлоу и великолепната й изумрудена рокля

Зеленият цвят набира все повече популярност, а комбинацията между Уини и съвършеното изумрудово произведение на Christian Dior от колекцията пролет/лято 2018 е просто ослепителна. Уини се появи в този бляскав вид на изискано афтър парти след представяне на новата колекция на Dior някъде в Париж…

Снимки: Dior (вляво) / winnieharlow (вдясно)
Емили Блънт като червената кралица

Чаровната актриса Емили Блънт показа тоалет, който буквално я превърна в любимата ни червена кралица. Роклята е дело на Christian Dior и е от колекцията есен/2018, която тепърва ще видим по списанията и витрините. Дължината е малко над глезена, а какво ни чака през есента? Можем само да гадаем…

Маделин Бреуър като Пепеляшка
Снимки: madbrew

Макар роклята, с която Маделин се появи на SAG Awards да изглежда като мечтаната рокля на всяка Пепеляшка. Тя е дело на Reem Acra и безспорно е изключително красива – нежна и с елегантни перли, обсипващи тънкия й воал. не можем да пропуснем страстно оранжевото червило и поглед, който би накарал всеки принц да замръзне на мястото си. 25-годишната Маделин беше номинирана за участието си във филма „The Handmaid’s Tale“.

Уилоу Смит: малката пораснала Уилоу
Снимка: willowsmith

Бялата очна линия на Уилоу Смит се превърна в тотален хит в онлайн пространството само за минути! Нейната поява на афтър партито на Dior със сигурност бе зашеметяваща. И да, всички говорят за малката пораснала Уилоу!

Роузи Хънтингтън-Уайтли

Роузи ни впечатли с тоалет от кожен панталон в кафяво и ефирен пуловер с паднало рамо, с която се появи на партито на известният бранд Stella McCartney след представянето на колекция есен 2018г.

Снимки: rosiehw (вляво)/ bellahadid (вдясно)
Бела Хадид като жената-вамп

Появата на Бела Хадид в строг черен костюм и … само по бельо предизвика много коментари и голям интерес от страна на модните любители и критици. Бела със сигурност може да изглежда прекрасно … както си пожелае, а ние се вдъхновяваме от поредната й модна колаборация!

Снимки: instagram