frida.bg
тенденции

Най-готините цветови тенденции, които ще завладеят пролетта

Макар зимата упорито да ни напомня, че има още много време до лятото, ние избираме да мислим оптимистично! Затова се потапяме във всичко, което ни връща усещането за топло безвремие, а в този ред на мисли – пролетта е само на 2 месеца разстояние. Сега е идеалният момент да помечтаем за ефирни рокли, ярки цветове и високи сандалки, а тенденциите ни вдъхновяват с ярки акценти! Кои ще бъдат водещите цветови тенденции на пролетта? Разровихме се в колекциите на най-добрите в света на модата, за да извадим парченца от пъзела на най-актуалните цветове през идния (дългоочакван) сезон!

Нежна лила

https://www.instagram.com/p/BY_1ITWlQvv/

https://www.instagram.com/p/BY6BuHpAa26/

В нежно лилаво ще се окъпе целия ни пролетен гардероб… Или поне така обещават дизайнерите, които залагат на лилавия цвят. Тоалети в лила от глава до пети? Пролет 2018 година казва, че това е тотален хит!

Розова романтика

https://www.instagram.com/p/Bd5tbSQgCPN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_legacy

https://www.instagram.com/p/Bc0FbD1FT81/

От ярко до бледорозово – явно „барби“ визията ще бъде супер актуална, но в модерен прочит. Силната жена не се страхува да носи розово и не, няма да я помислят за „момиченце“, тъй като присъствието и аксесоарите й я превръщат в кралица на пролетните тенденции!

Синьо небе

https://www.instagram.com/p/BdPZRXQBCqa/

https://www.instagram.com/p/BbcJSxWFtZA/

Синя феерия, която стои едновременно секси и елегантно – синият цвят има какво да ни предложи, а ние го поставяме в списъка със задължителните пролетни модни находки. Синьо е небето, синьо е морето, а аутфитът ни в синьо ще бъде просто неустоим!

Зелено като тревата

https://www.instagram.com/p/BY6w0rBgbPF/

https://www.instagram.com/p/Bby5RDOl_Zv/

Тревисто зеленият цвят наистина завладява колекциите на дизайнерите! Жадни за свежа зеленина и мирис на пролет – този цвят вълнува сърцата ни и ни кара да чакаме пролетта с жадно нетърпение!

Нежна горчица

https://www.instagram.com/p/BdHK-SxhVq1/

https://www.instagram.com/p/Bd2WW-Sj0ET/

Аромат на пролет, слънце и топъл вятът, който развява косите ни! Цветът горчица е в нежни земни тонове и ни приканва на разходка в парка сред мириса на току-що окосена трева… Цветовете на пролетта преливат от нежен пастел към вибриращи ярки акценти. Безспорно тенденции пролет 2018г. са свежи и готини. А ние нямаме търпение да се отдадем на пролетен шопинг. Е, съвсем скоро…

Вижте още:

Водещите тенденции, които ще завладеят пролет 2018