frida.bg
серина

Серина Уилямс: победите в живота и „меката“ страна на майчинството

Не можем да пропуснем да отбележим зашеметяващото присъствие на Серина Уилямс на корицата на американския VOGUE! 36-годишната тенисистка има много поводи за празнуване през последната една година и това със сигурност е едно от тях. Тя краси корицата на едно от най-популярните списания заедно с изключително очарователната си дъщеричка.

Серина и победите на щастието в живота й
През 2017-та Серина показа бременно коремче в ослепителна зелена рокля Versace на бляскавото събитие Met Gala. Тя естествено тя бе придружена от съпруга си Алексис Аханян.

Има някои събития, които ознаменуват пиковете в живота на всеки човек, а за Серина 2017-та беше наистина вълуваща. Тя сключи романтичен брак с дългогодишния си приятел Алексис Аханян през ноември. Но освен това, стана майка на първото си бебче – дъщеричката й Алексис Олимпия Оханян. По време на оттеглянето си от спорта известната тенисистка успя да създаде и собствена модна марка за бременни в сътрудничество със стилистката Kesha McLeod.

Серина признава пред VOGUE, че първите месеци след раждането наистина са поставили пред изпитание възможностите й по начин, който никога не си е представяла преди. Дори е имала моменти, в които е мислела, че просто няма да се справи. Тя говори открито за трудните моменти на това да бъдеш майка и за коктейла гняв-вина-тъга, който присъства от време на време в живота й, особено когато я връхлитат негативни мисли за това, че не се справя като майка. Но всичко е временно, защото радостта от това да държи прекрасната си дъщеричка в ръцете си е всичко, за което някога е мечтала!

След тези прекрасни победи на щастието в живота й, Серина е готова да се върне с триумфална стъпка към играта, но не още… Радостта от майчинството все още изпълва дните й и сме сигурни, че много скоро г-жа Уилямс ще се похвали с още победи в спорта!

Снимки: БГНЕС/instagram