frida.bg
Нова година

Пътят на Лъв, Дева, Везни и Скорпион през новата година

2017 беше година на новото начало, а през 2018 ще започнем с радостта от първите кълнове на промените. Както чудото на живота, така и щастието не са запазена марка за никого, но най-благословени през годината ще бъдат онези, които спазят баланса между космическите влияния, съдбовните дадености и своята лична воля, облечена в мисъл и действие. Енергията на 2018 година за пореден път ще постави на изпитание тази динамика.  Посрещнете я с нова надежда и се чувствайте предизвикани!

Лъв‘ 2018 – Под флага на личната си революция

Новата година за зодия Лъв

Кара Делевин, родена на 12 Август 1992г. под знака на зодия Лъв

Лъвовете ще запомнят 2017 и 2018 година като едни от най-съществените в личната си история. През новата година те навлизат във втората фаза на своята персонална революция.

От началото на миналата година, зодия Лъв започна своя двугодишен тур от преживявания, които в крайна сметка ще променят коренно живота и идентичността на родените в този знак.

Астрологически, този важен трансформиращ процес започна с поредица от затъмнения в Лъв и Водолей, които катализираха надигащата се вълна в лъвското сърце и предизвикаха истинска революция в идентичността и личните взаимоотношения на представителите на зодия Лъв. 2018 ще завърши и осмисли този процес.

Скъпи лъвски Величества, питате се защо ли беше цялата тази драма? 2018 година много скоро ще започне да разкрива отговора на този и други наболели въпроси. На 31 Януари, заедно с пълното лунно затъмнение в знака на Лъв, ще станем свидетели на феноменално суперлуние и ето, че на всички Лъвове нещата постепенно ще започнат да им се проясняват.

По-късно през годината, на 11 Август ще преживеем слънчево затъмнение в Лъв, с което ще започне да се подрежда и сложния лъвски житейски пъзел. Затъмненията във Водолей през Февруари и Юли ще допълнят картината по отношение на финансовите и романтичните обвързаности на Лъвовете. Очаквайте сигурна и окончателна промяна на статуквото в тези две сфери.

През цялата година, планетата на щастливото разгръщане Юпитер ще бъде в знака на Скорпион и в четвъртия сектор на Лъвовете, който обгрижва дома и личните дела. Дали лъвовете ще пуснат корени или ще разгърнат криле зависи само от тях самите. Звездите ще ги подкрепят каквото и да изберат, стига този избор да бъде в полза на семейните ценности или нещо друго, достатъчно градивно и положително.

Лъвът ще преживее съществени промени в областта на кариерата си след месец Май 2018г. Тогава трансформиращата енергия на Уран ще стартира осем годишен преход в знака на Телец и професионалния сектор на Лъвовете. Подобна конфигурация се случва веднъж на всеки 84 години и вашият шанс, Лъвове, да се гмурнете в морето на мечтите си, съвсем не е за изпускане!

Дева‘ 2018 – В нова роля на общественици

Новата година за зодия Дева

Салма Хайек, родена на 2 Септември 1966г. под знака на зодия Дева

Годината ще бъде посветена на социалните връзки и близките приятелства дори за най-големите отшелници сред Девите. С Юпитер в Скорпоион и в домът на комникациите, родените под знака на Дева ще бъдат несвойствено общителни и раздаващи се извън характерния си тесен кръг на интеракция.

Скъпи Деви, пригответе се за стимулиращи срещи, разговори, интелектуални преживявания и лични изяви сред обществото, от което няма как да избягате през тази година. За огромна изненада на самите себе си, няма дори да ви хрумне да се изолирате през 2018г., защото това е вашата година на смелите и вдъхновяващи взаимодействия.

Екпериментиращият Уран ще започне своето осем-годишно пътуване през вашия девети дом, променяйки мирогледа ви. Уран ще ви подтикне към далечни пътешествия и ще отвори за вас хоризонтите на висшето познание.

Любовта ще бъде една от сериозните теми в живота на зодия Дева през 2018г. благодарение на решителния Сатурн, който се е наместил в петия дом на любовта, творчеството и талантите. Сатурн ще настрои  Девите на силно-романтична вълна за цели 3 години напред, през които най-голямото предизвикателство за тях ще бъде да не губят спонтанността и игривостта във връзката си.

Девите, които са отдадени на изкуство и творческа кариера ще трябва да положат усилия за популяризиране на работата си, както и да обмислят сериозно бизнес-страната на своята творческата дейност.

Везни‘ 2018 – В епицентъра на хармонията

Новата година за зодия Везни

Моника Белучи, родена на 30 Септември 1964г. под знака на зодия Везни

Балансът винаги е бил светият Граал за Везните и той ще бъде причината 2018 година да бъде особено триумфална за всички родени под този знак, вечно търсещ хармонията.

Щастливото съвпадение на Юпитер с втория дом на Везни, управляващ стабилността и финансите ще доведе до бленувано развитие на нещата, било то чрез нови възможности в работата, надграждане в личния бизнес или шанс за ползотворно пътуване. Важно за Везните ще бъде да разширяват кръгозора на мисълта си и спектъра си на действие през  цялата година.

Юпитер прекара голяма част от миналата година в зодия Везни. Резултатът беше вдъхновяващ не само за Везните, но именно те бяха едни от избраниците на съдбата, които успяха да отгърнат нова страница в живота си. Тя бе изпълнена с добри идеи, приключенски дух и неочаквани изненади.

2018 година ще поеме щафетата на експерименталната 2017-та, за да превърне всяка новост във фундамент и всяка идея в действие.

Заземяващият Сатурн ще придаде допълнителна важност в личните афери на Везните, пребивавайки в техния четвърти сектор, управляващ дома и семейството. Въздушният знак на Везните също се нуждае от приземяване сред домашния уют и много Везни ще пуснат корени с някой или някъде, където ще се почувстват сигурни и приютени.

Драги Везни, очаквайте индивидуалистичната и непредсказуема енергия на Уран, който саботираше дълбочината на връзките ви от 2011г. насам, да предизвика истинска революция в живота ви като сексуални и духовни същности. Подобен обрат в личния ви живот ще настъпи след Май 2018г., когато Уран навлиза в знака наТелеца.

Двете затъмнения в Лъв през Февруари и Юли 2018г. ще засегнат вашия пети дом, управляващ любовта и талантите ви. Очаквайте стрелите на Купидон, които този път са се прицелили във вас и някой, който обещава да бъде стане много специален…

Скорпион‘ 2018 – Нека безкрайните възможности се отворят СЕГА!

Скорпион 2018 година

Джулия Робъртс, родена на 28 Октомври 1967г. под знака на зодия Скорпион

Това определено е вашата година, Скорпиони, за това порадвайте й се!

Страхотният, вихрещ се в цялата си мощ и благоразположеност Юпитер се намира във вашия знак до 8 Ноември 2018г. и това е цикъл, който се случва веднъж на цели 12 години. Късметът е изцяло  на ваша страна. Успехи в работата, учението, любовта, новото начало и всичко най-прекрасно, което можете да си представите се случва сега и през цялата нова година!

Кога друг път ще можете да експериментирате и дерзаете с пълна гаранция за успеваемост ако не сега? Чак след 12 години… За това четете внимателно преди да се изстреляте в Космоса от възможности, които ви предлага съдбата:

Да започнем отзад-напред: Ноември 2018 година е и вие сте изпълнили заветната си мечта. Как е станало това чудо? С помощта на звездите и на вашият най-добър съюзник – самите вие!

ВИЕ, които хвърлихте най-голямата си мрежа във водите от безкрайни възможности. ВИЕ, които пътувахте, сприятелявахте се, осмелявахте се и не спирахте да вярвате в себе си! ВИЕ успяхте. Ето как:

Заедно с Юпитер, дръзкият Уран също е на ваша страна през тази година. Авангардистът Уран преминава в Телец и вашия дом на връзките през Май 2018, а с това внася невероятен импулс във взаимоотношенията на Скорпиона и най-вече във връзките му с онези, отличаващи се с дързост, индивидуалност и вдъхновение. Всичко това, Скорпиони, ви помогна да усетите магията на живота както отвътре, така и отвън – в неговата пълнота и цялост.

Междувременно дисциплиниращият Сатурн се премества от дома на финансите ви и вече можете да му отпуснете края (не и като харчите безразборно, разбира се).

Всичко от тук нататък започва да се случва стремглаво и главозамайващо. Очаквайте позитивни промени на почти всички нива и всевъзможни сфери в живота си, включително по отношение на семейството и кариерата.

Скъпи Скорпиони, бъдете смели, отворени и вярвайте, че щастливите развръзки са ваша запазена марка през цялата 2018 година!

Изображения: Instagram