frida.bg
тенденции

Водещите тенденции, които ще завладеят пролет 2018

Пролетта все още е далече, но това не пречи да се заредим с малко пролетно настроение от сега! Тенденциите са повече от свежи, а настроението е фриволно, цветно и диво.  Водещи акценти са радостта от живота, топлината на слънцето и тънките материи. Какво ще кажете за ярки цветове, ресни, прозрачен тюл и къси шорти, демонстриращи перфектните ви крака? Е, ще трябва да поработим за тях, но за щастие, имаме няколко месеца до идването на пролетта. Още една причина да го използваме качествено за тренировки. А до тогава нека се вдъхновим с някои от най-ярките пролетни тенденции!

Какво да очакваме и кои ще бъдат водещите тенденции на пролет 2018 ?
Нежни пастели

Тоm Ford и нежните пастели на пролетта, на които просто няма да можем да устоим. Цветовете преливат в пастелно зелено, синьо и лила, а усещането е за елегантност, нежна женственост и естествено очарование!

Демим от глава до пети

Денимът ще очертае фигурата ни от глава до пети! Или поне това е еда от водещите тенденции на пролет 2018 година! Независимо дали цветовете на денима са в синхрон или не – важното е, че денимът ще бъде в центъра на прожекторите през идния сезон!

Рокля или тренч? А защо не и двете?

Френски шик, класически тренчкот и коланче, пристягащо талията? Е, пролетта ни обещава, че това е всичко, от което се нуждаем.  Взимаме доза стилно вдъхновение със секси стайлинг от колекция пролет 2018г на Bottega Veneta!

Прозрачни мечти

Тюлът ще бъде изискан, класен и секси. Лека загадка или смело откровение – това е една от тенденциите, на които ще се насладим и през следващата пролет. Рокля от тюл или топ – настроението е свежо и ни вдъхновява да се облечем в тюл от глава до пети!

Къси шорти за безкрайни крака

Късите шорти ще бъдат тотален хит! Заложете на тренировките за крака, момичета, защото късите панталонки обещават да са сред най-секси тенденциите през пролетта!

Снимка на корицата: БГНЕС