frida.bg
мъжът

Знаците, които показват, че той не е мъжът на мечтите ви

Да, ако се съмнявате дали той е мъжът на мечтите ви, това е сигурен знак, че нещо не е наред. Един от не толкова известните цитати на Оскар Уайлд гласи: „Ако една любов е правилна – тя е правилна, но когато е грешната – тя е ужасяващо гадна.“ Да, ако нещо изглежда като грешка, то наистина е. Проблемът не е в самата грешка, защото „грешни за нас неща“ има навсякъде. Проблемът е в това, че не искаме да „видим“ грешката, която упорито се блъска в зениците на очите ни.

Истината е, че хората просто сме си такива. Искаме да вярваме в любовта повече от всичко. Копнеем, бленуваме, сънуваме … и дори си я измисляме незабележимо и за нас самите. Копнежът е по-силен от здравия разум. Но защо не искаме да видим действителността – в случая, че той не е мъжът за нас? Нека продължим с остроумие на Оскар Уайлд: „Илюзията е първото от всички удоволствия.“ По-добре да вярваме в сладката като мед излюзия, отколкото да приемем суровите факти на действителността.

И все пак, ако искате да разберете ( навреме), че той не е мъжът на мечтите ви и не си струва да инвестирате енергията и времето си в него – погледнете нашия кратък, но точен списък със знаците, които безмилостно посочват фактите…

Усещате, че емоционално той е някъде другаде

Дали в мисли за работа, за бившата си приятелка или за нещо, което просто витае във въздуха без конкретно наименование – той просто не е тук и това е достатъчно, за да разберете, че не е мъжът на мечтите ви!

Някак не усещате, че ви е приятел

Ако не можете да разчитате на него като на приятел и му нямате доверие –  не се заблуждавайте! Това няма да се промени със времето!

Не можете да бъдете себе си, когато сте с него

Ако ходите на пръсти, когато сте заедно и постоянно внимавате да не кажете или направите нещо, което ще го раздразни (защото той може да сложи край на връзката ви!) – това е ясен знак. Заслужавате мъж, който обожава вашето истинско присъствие, а не  някой, който не може да оцени прекрасната жена, която сте!

Няма хармония между вас в леглото

Телата никога не лъжат. Ако няма хармония между вашата и неговата сексуалност това е сред сигурните знаци, че той не е мъжът на мечтите ви! Не се заблуждавайте, че ще се научите някак с времето. Ако тялото ви казва „не“ – послушайте го!