frida.bg
кралици

Отнасяйте се със себе си като с кралици (и той ще ви последва)!

Вероятно голяма част от нас биха искали мъжете им да бъдат малко по-големи джентълмени, да са по-нежни, грижовни, щедри, спонтанни и т.н. Списъкът с желанията ни какъв бихме искали да бъде той може да стане много дълъг. Не това е нашата цел тук. Нека направим нещо далеч по-практично (от това да го променяме!) и да превърнем Себе си в кралици, заслужаващи най-доброто отношение от нас самите на първо място.

Вместо да очакваме той да ни накара да се чувстваме желани, защо не направим това сами за себе си? Просто защото сме специални и уникални и заслужаваме най-доброто! Е, като  съвременни умни  и независими жени вече можем сами да зададем правилата на играта и да покажем на света, че сме невероятни и заслужаваме точно толкова специално отношение. За целта…

… погрижете се сами за дома си

Например, сменете изгорялата крушка (или се научете как да го правите!) и се погрижете вашето специално място да бъде точно толкова уютно и прекрасно, колкото заслужавате!

… подарете си цветя

Ако обичате на масата ви да има ваза с благоуханни цветя, не чакайте да получите букет от някой мъж. Подарете си цветя! Просто защото го заслужавате, а вашето желание на кралица е изключително важно.

… и онова прекрасно бижу

Да, съвсем различно е, когато любимият ни подари красиво бижу, което символизира неговите чувства и отношение към нас. Но защо да чакаме някой друг да го направи? Отнасяйте се със себе си като с кралици и (бъдещият) той ще ви последва!

… отидете на романтична почивка

Вашето независимо и уникално Аз заслужава най-прекрасната романтична почивка на света. И какво ако нямате мъж до себе си? Или имате, но той не обича да пътува? В никакъв случай не се отказвайте от желанието да пътувате. Отидете на най-романтичната почивка с някоя приятелка или защо не – соло пътуване с вашето уникално величествено Аз?

 … подарете си оргазъм

Вместо да разчитате на мъжа до вас да удовлетворява на 100% вашите сексуални нужди, защо не си подарите вълшебен оргазъм сами? Като жест на грижа и любов към себе си, но не само! Това е начин да поемем контрола в спалнята, защото … хмм, нашето удоволствие е в нашите собствени ръце. Метафорично и защо не … мъничко буквално!