frida.bg
срещи

Да излизаш по срещи на 30? Е, купонът тепърва започва!

Всяка 30-годишна жена може да потвърди – срещите вече не са каквото бяха. Но са много повече! И докато роднините чакат да уседнем и да създадем семейство и деца, много от нас все още търсят себе си, а и любовта. И в това няма нищо лошо! На 30 сме все още млади, енергични, дръзки, но най-важното – вече знаем какво искаме в любовта и не сме склонни да „продаваме“ времето си за по-малко.

Да излизаш по срещи на 30? Да, купонът тепърва започва!

Само се върнете 10 години назад и погледнете себе си, когато бяхте на 20 години. Вижте онова неуверено в себе си момиче, което се съгласяваше с всичко, само защото искаше да бъде прието и обичано. Тя изпитваше истински трудности да каже „не“, както и да говори за своите нужди и желания. А имаше ли въобще такива? Но това е в миналото! И всяка жена трябва да мине оттам, за да разбере какво наистина иска и за какво си струва да се бори. Да излизаш все още на срещи на 30? Това е страхотно и точно тук ще ви кажем защо точно!

Жената на 30 вече знае колко е важно да бъде честна със себе си

Не, няма нужда да останем до края на срещата ако събеседникът ни не ни допада. 30-годишната жена цени времето си и предпочита да остане в собствената си прекрасна компания, отколкото в такава, която не усеща като „правилната“. Прекрасно е да познаваш важността на това да бъдеш честна със себе си. Ако нещо не се усеща като правилно, значи не е. Няма нужда от логически аргументи.

Жената на 30 знае какво търси, от какво има нужда и какво иска в любовта

И не става дума да имаме твърде високи критерии, напротив! Просто знаем своята стойност и не сме склонни да приемем по-малко от това, което заслужаваме. И ако търсим уважение, грижа, страст, нежност и смях – то заявяваме нуждите си открито. Жената на 30 знае своите ценности и приоритети, както и познава своите желания. Тя е готова да направи компромиси, но само ако отсрещната страна разбира нейните бавози потребности и е готов да се развива. Да, заедно с нея…

Жената на 30 не вярва в захаросани приказки, а в действията, показващи сила

Докато на 20 се прехласвахме по комплиментите и мечтите, които плетяхме заедно с любимия в розовите си сънища, на 30 вече имаме по-реалистична представа за живота. Ако някой просто говори и не подкрепя думите си с действия – това е знак за липса на зрялост и сила, а жената на 30 не си затваря очите за очевидното. Тя търси силен мъж, който не се крие зад напудрени думи, а показва мъжеството си, облечено в сила и действие.

Жената на 30 знае, че раздялата не е края на света

Само любов не е достатъчна, за да се изгради една стабилна връзка и жената на 30 е съвсем наясно с това. Тя е преживяла доста раздели и сърцето й е било разбивано много пъти, но това я е направило по-силна и независима в полето на любовта. Тя не се страхува от загуба, защото знае, че раздялата не е края на света. Много по-важно е да остае вярна на себе и и ценностите си, както и да бъде обградена с хора, които я виждат и ценят таква, каквато е!