frida.bg
земя

Моят мъж ще ми даде земя, в която да посадя любовта си

Съществува вярване, че жените не знаят какво искат. Не съм съгласна. Вярвам, че всяка една жена дълбоко в себе си знае точно от какво има нужда във всеки аспект на живота си. Да, най-вече в любовта. И няма нищо лошо да говорим за любов, за отношения, за доверие – защото това е нашият съкровен език. Това е НАШИЯТ език да общуваме с невидимите пространства на съществуването! Това е МОЯТ език и начин да се свързвам със света чрез езика на любовта…

Затова искам да споделя на езика на чувствата едно твърде лично откровение. Аз знам какво искам, защото душата винаги знае. Всяка от нас винаги знае.

Искам земя, в която да посадя любовта си.

И знам, че тази земя ще дойде под формата на МЪЖ. И ТОЙ ще ми бъде ПРИЯТЕЛ, не само ЛЮБОВНИК. ТОЙ е някой, който изпитва нежна загриженост за чувствата и сърцето ми. Той е някой, който ми дава топлина, и да, мога да му имам доверие. Защото той пази моята деликатност в сърцето си. Той със сигурност е някой, който може да говори с мен и не се страхува да е уюзвим.

Знам, че нищо не е сигурно в този свят, за това имам нужда ТОЙ, който Е до мен, да ми дава малко сигурност и да ме стопля в прегръдката си. Защото каквото и да става ще знам, че е там и ме пази. Да, имам нужда от ЗАКРИЛНИК. Някой, който ми взема проблемите ми като свои и ми помага, доколкото може.

И в ерата на „силните“ жени…

Живеем в ерата на силните жени. Обществото ни учи как да бъдем силни жени, да се справяме без чужда помощ, да бъдем независими. Но езикът на любовта проправя път към една друга логика. Аз също знам как да бъда БЕЗ закрила в този свят. Затова искам да знам, че моя МЪЖ ще ми дава земя, в която да посадя любовта си. Това е.

Ако всеки е сам за себе си никога няма да има среща. Аз и Ти ще останем затворници в кутиите на собственото си его. Но ако аз съм за теб и ти си за мен – тогава ще можем да се срещнем. Да се видим. Да открием ново измерение на любовта и да трансформираме този свят в нещо напълно различно. Нещо, което все още не съществува. И аз знам – правилният мъж ще ни даде земя, в която да посадим любовта си…