frida.bg
тенденции

5 горещи тенденции, които ще ви превърнат в кралици по празниците

Натрупалият сня навън ни напомня, че празничният сезон наближава! Това е чудесна новина за всяка жена. Коледните и новогодишните партита предстоят, а това е една добра причина се поглезим, да заблестим, да се превърнем в приказни кралици! И макар топлите пуловери и меките шалове в момента да са любимата ни дреха, нека не забравяме, че имаме нужда от нещо по-секси – нещо приказно, с което ще отбележим края и началото на новата година!

Тенденциите този сезон ни дават всичко, от което се нуждаем. Ако искате да се пренесете в малко по-различен свят, модните дизайнери са се погрижили желанието ви да се изпълни. Актуалните мотиви са ярки и бляскави! Пренесете се назад във времето и се превърнете в мистични кралици по празниците, покажете своите най-добри качества, а ние ви предлагаме няколко интересни идеи как да го направите!

5 горещи тенденции, които ще ви превърнат в кралици по празниците
Блясък, блясък…

View this post on Instagram

Your finest hour. #AccessItAll

A post shared by Michael Kors (@michaelkors) on

Сребърен или златен блясък, пайети и брокат – няма да останете незабелязани с елегантна рокля или топ, които хващат погледите като магнит. Тази уникална рокля на Michael Kors ни дава всичко, от което се нуждаем за едно незабравимо парти!

Елегантни ресни

https://www.instagram.com/p/BbUgXkRA3a6/?taken-by=bottegaveneta

Ресните са от любимите ни тенденции този сезон. Те създават закачливо настроение и са абсолютно задължителни за всяка неокорна парти дива! Този уникален модел на Bottega Veneta ни грабна в комбинацията с лилавия цвят и бляскавите камъчета, които превръщат роклята в must-have за всяка съвременна кралица!

Нещо червено за разкош

Независимо дали това ще е червено червило или изцяло червен тоалет – това безспорно е цветът на зимата! Не пропускайте да добавите този кралски цвят във визията ви за парти сезона и със сигурност ще нажежите празничното си настроение … до червено!

Викторианските ръкави

Ръкавите този сезон са нещо повече от допълнение. Те се превръщат в грабващ вниманието акцент. А особено в комбинация с викторианския стил – това е тенденцията на зимата, от която трябва да се възползвате. Викторианските ръкави ни дават екстравагантна нотка и вплитане в отминалите времена по един изключително модерен начин!

Тънка талия

Подчертаната талия с ефектно коланче ще превърне всяка рокля в бижу, което разкрива неподвластната на времето женственост!

Снимка на корицата: БГНЕС