frida.bg
красота

Тайните за красота и изящество на ангелите на Victoria’s Secret

Съвсем наскоро в Шангай се проведе бляскавото модно събитие Victoria’s Secret Fashion Show! Изящните моделки отново приковаха вниманието на цял свят с изваяните си тела, перфектен външен вид и уверено присъствие. А най-хубавото е, че те открито споделят своите тайни за това как успяват да изглеждат (и да се чувстват!) толкова добре. За много от тях гените са основополагащи – например, издължената скелетна структура. Но всичко останало е дело на усърдна работа, мотивация и … тайни, които тези съвременни гейши някак са успели да научат!

Вижте кои са тайните за красота на ангелите на Victoria’s Secret!
Адриана Лима

За Адриана Лима красотата започва от храненето и хранителните вещества, които поемаме всеки ден. Именно затова красавицата следи както размера на порциите, така и съдържанието на витамини и минерали, които приема на всяко хранене. Освен това набляга на тренировките като любимите й спортове са боксът и скачането на въже.

Бела Хадид

Бела споделя как се е приготвила за модното шоу на Victoria’s Secret. Тя е правила маски на косата и лицето си абсолютно всеки ден две седмици преди представлението, заложила е на много течности вода и е направила специално изготвена за нея детокс диета, за да може коремчето й да е максимално плоско.

Алесандра Амброзио

За Алесандра Амброзио най-важното нещо е хидратацията на кожата, както и предпазването й от преждевремнно остаряване и фини линии. Именно за това тя обожава серумите за лице, както и не излиза никъде без любимия си слънцезащитен фактор.

Марта Хънт

За Марта Хънт диетата е изключително важна. Тя набляга на много протеини и зеленчуци, за да поддържа тялото си в перфектна форма, както и тренира абсолютно всеки ден!

Сара Сампайо

За португалската красавица косата е нещо много важно. Тя се грижи за своята склонна към омазняване коса със специална козметика, маски и серуми и обожава да поддържа гривата си бляскава, дълга и невероятна!

Елза Хоск

Елза набляга всеки ден на зелените сокове, както и на топла вода с лимон и джинджифил. Това е нейния начин да пречиства тялото си ежедневно. Набляга на протеините и яйцата в диетата си, а в комбинация с достатъчното количество сън – ова е нейната рецепта за красота отвътре навън!

Кандис Суейнпоъл

Тайната за красота на красавицата са чаеното дърво и зеления чай. Тези продукти са изключително важни за нея, тъй като й помагат да почиства кожата си както отвътре, така и отвън.

Стела Максуел

За Стела най-добрият продукт за красота е качественият ексфолиант. Кожата е като обновена след нанасяне на скраб, а красавицата безспорно обожава това невероятно усещане!

Снимки: БГНЕС