frida.bg
холивуд

Каймакът на Холивуд под една шапка на музикалните награди на MTV

Краят на годината определено е време за бляскаво награждаване за всички заслужили! Време е да стане ясно кой е работил здраво през изминалата година и кой само се ослушвал! Европейските музикални награди на MTV или EMAs знаят как да превърнат този момент в нещо изключително и запомнящо се! Това бляскаво събитие се състоя в Лондон на 12 ноември, а домакин бе не кой да е, а изключителната Рита Ора.

Награждаването на MTV безспорно събра каймака на Холивуд под една шапка. По червения килим се разходиха едни от най-известните артисти в света на музиката като Селена Гомез, Деми Ловато, Пинк и Тейлър Суифт. А блясъкът и свежото настроение определено са на макс и това личи от всеки кадър, който успяхме да уловим!

Американсакта певица Диана Рос получи награда за Цялостен принос в света на музиката!

Тейлър Суифт прибра в арсенала си цели шест номинации, рекорден брой номинации за музикален изпълнител за тази година. Наградата за най-добър американски изпълнител обаче взеха Fifth Harmony, а най-добър артист в света на музиката стана Shawn Mendes. Kendrick Lamar грабна приза за най-добро видео, а Ed Sheeran получи статуетка за най-добро LIVE изпълнение.

Любопитството ни отива малко отвъд „кой какво спечели тази година?“! Стайлингът определено ни е страст! Подбрахме най-добрите визии на Европейските музикални награди на MTV 2017, за да ви ги разкрием в целия им блясък и непринудено свежо настроение!

Най-добрите визии на Музикални награди на MTV 2017!
Австралийската ТВ звезда Рене Барг в маслиненозелена асиметрична рокля, която просто обожаваме!
Кат Грахам
Келти Найт
Американската изпълнителка Джулия Майълс
Рейчъл Платън
Ашли Симпсън
Американската актриса Сади Синк
Леа Мишел
Американската актриса Маделайн Петц
Джена Дюън
Кели Роулънд
Никол Кидман
Пинк
Деми Ловато
Лили Синг
Йара Шахиди
Сиара
Джейми Фокс заедно с дъщеря си Корин Фокс
Kehlani
Селена Гомез
Кели Кларксън
Диана Рос
Скайлър Грей
Хайли Стейнфелд
Хайди Клум
Сабрина Карпентър
Виола Дейвис

Снимки: БГНЕС