frida.bg
Victoria

Victoria’s Secret Fashion Show 2017: бельо, ангелски разкош и още!

Victoria’s Secret Fashion Show, Шангай, оскъдно бельо, пера и брокат и най-любимите на цял свят моделки, които превърнаха подиума на събитието в блестяща, луксозна, екстравагандна приказка за милиони долари! Вчера беше много специален ден за всички фенове на известния американски бранд за бельо. Всички тръпнем в очакване да видим повече, да разберем повече и да се насладим на невероятните ангелски тоалети с крила – запазена марка на Victoria’s Secret!

Ангелското парти надмина очакванията ни!
Джосефин Скривър представя своите ексравагантни ангелски крила и умопомрачително тяло наред с ботуши, които просто обожаваме! Уау!

На котешката пътечка разкошните си тела разходиха най-известните и високоплатени модели в света – Адриана Лима, Алесандра Амброзио, Кандис Суейпоъл, Стела Максуел, Карли Клос и много други. Изящни грации, които покоряват с увереното си присъствие сърцата на милиони почитатели от цял свят!

Китайският модел Суи Хе стана част от красивото ангелско модно събитие!

Безспорно Victoria’s Secret  разбира от маркетинг и това личи от огромния успех на бранда, който върви само нагоре. Не е случаен и изборът на дестинация за модното шоу. Тази година в Кирай се отварят първи два магазина на марката и след вчерашния триумф може официално да се каже, че Victoria’s Secret официално завладява пазара в Китай!

Първа на котешката пътечка стъпи южноафриканската красавица Кандис Суейнпоъл. Тя роди своя първороден син само преди една година, но безспорно изглежда умпомрачително, особено облечена в оскъдно бельо и аксесоари от Balmain!

Както всяка година шоуто на Victoria’s Secret  бе разделено на няколко теми. Едната от тях бе свързана с колаборацията с Balmain, озаглавена “Punk Angel”. Дързост, самоувереност, черен контраст с много капси и рокерски дух по оскъдно бельо – тази част безспорно ни е любима! Последва уникално изящната колекция “Goddesses”, която наистина превърна ангелите в позлатени богини. Следващата тема бе свързана с наближаващите празници и неслучайно носи името „Зимна приказка“. Крила, окъпани в скреж и красота, а ефектът е „Уау!“. И не на последно място, “Nomadic Angels”  – колекция, която разкри цветната, нестандартна и забавна страна на ангелите на Victoria’s Secret!

Сара Сампайо в снежен разкош!
Вижте и останалите уникални творения на  Victoria’s Secret!
Елза Хоск
Джасмин Туукс
Роми Стрейд
Лаис Рибельо представи уникалния сутиен “Champagne Nights Fantasy Bra” на стойност 2 млн. долара.
Алесандра Амброзио обяви, че това ще бъде последното й шоу за Victoria’s Secret, но дали наситина ще е така?
Алекс Грахам
Невероятната Бела Хадид в колаборация с певеца Miguel
Невероятната Алесандра Амброзио

Бианка Падила
Тейлър Хил
Марта Хънт
Адриана Лима
Мариа Боргес
Меган Уилямс
Leomie Anderson
Синди Бруна
Стела Максуел

Ванеса Мууди
Алесандра Амброзио в Balmain!
Алексина Грахам

Снимки: БГНЕС