frida.bg
мъж

Знаците, които ясно показват, че се срещате с МЪЖ, а не с МОМЧЕ!

Нека си го кажем направо, разликата между това да се срещате с мъж или с момче е огромна. Толкова огромна, че дори трудно тези две определения се побират в едно изречение! Е, за целта на статията това може да се случи. Но в реалния живот, по-добре да не бъркате двете неща, за да си спестите разочарованието или най-малкото да знаете какво да очаквате.

Може би сте чували израза, че жената се ражда, а мъжът се ИЗГРАЖДА. Това е именно така! А този процес отнеме време, понякога цял живот. Дали и колко бързо ще извървят този път зависи изцяло от мъжете. Но все по-често те избират да останат там, където са, а именно – на нивото на момчето. Просто, защото е по-лесно. Но докато избира лесното, той никога няма да се превърне в истински мъж. Е, въпрос на личен избор. Но доколко това е окей за вас?

Вижте знаците, по които да разпознаете дали той е извървял пътя на зрелостта или не! И естествено, имайте едно наум!
Истинският мъж има цели и най-важното – вече е постигнал много от тях

Докато момчето все още не знае с какво да се захване, лута се и търси себе си, живее ден за ден и скача от работа на работа, истинският мъж много добре знае какво прави с живота си. Той постига целите си и има ясна визия за живота, който иска да осигури за себе си и за семейството си в бъдеще. Тук дори възрастта няма никакво значение. Момчето може да е на 45, а истинският мъж на 25. Важното тук е той да знае кой е и да има силата, търпението и устойчивостта да печели битките, които трябва да бъдат спечелени!

Истинският мъж държи на думата си! Точка.

Може да познаете дали един мъж е МЪЖ или момче по това даи държи на думата си или не. Ако се отмята от това, което е казал и не изпълнява обещанията си, може би се срещате с момче, което няма вътрешна устойчивост да следва собствените си обещания. Ако той сменя често мнението си, забравя обещанията си и променя плановете ви в последния момент – момчето в него е много силно, а това да си кажем честно, върви ръка в ръка с липса на зрелост и добра самооценка.

Истинският мъж няма нищо против жената до него да е ИЗКЛЮЧИТЕЛНА

Не е същото с момчето! Момчето ще избере жена, която подценява себе си или минимум – да избира да не се изтъква със своя интелект и сила, за да не засенчва неговите току-що пробуждащи се качества. Това със сигурност ще бъде застрашително за момчето, което иска да се чувства мъж, но все още не е. Слабата жена, отказала с от себе си или тази, която избира да играе ролята (но докога?) ще бъде идеалната негова партньорка.

Но ако решите да върнете силата си, внимавайте. Момчето вероятно няма да хареса това положение и ще потърси друга жена, която да го подхранва със своята слабост. Не е същото с истинския мъж, който предпочита жената до него да е истинска, изключителна и силна. Това за него е знак, че тя е достойна да бъде неговата кралица!

Истинският мъж не се страхува да се обвърже

Обвързването означава отговорност, отдаване, скок в дълбокото, а истинският мъж определено знае как да плува и изпитва огромно любопитство да разгадае тайнствените дебри на връзката ви. Той е наясно, че всяка връзка изисква търпение, отдаденост и компромиси и да, той е готов на всичко, за да бъде с вас и да направи всичко по силите си, за да бъдете щастливи заедно!