frida.bg
визиите

Елегантни, красиви, изящни: най-добрите визии на Bambi Awards 2017

Елегантни, красиви, изящни – това са думите, с които можем да опишем визиите по време на звездното събитие Bambi Awards 2017! Всяка година в Берлин, Германия се провежда много специално събитие, което събира известни личности от цял свят. Това са не толкова известните у нас, но бляскави BAMBI Awards – награждаване за изключителни постижения в областта на медиите, телевизията, изкуството, културата, спорта и в други области, открояващи се с нестандартна визия и креативност. Основани през далечната 1948 година, медийните награди са заслужена гордост за Германия. Тази година те се проведоха за 69 година на 16 ноември и покориха Берлин с красота, блясък и стил, които ни очароваха!

Наградите BAMBI – символ на нестандартната визия и проява на креативност

Символът на събитието е малкият герой от едноименната детска приказка на Феликс Залтен. Статуетката, която наградените получиха и тази година, по традиция олицетворява любопитството и креативността на Бамби. Но докато в началото те са се правели от фин порцелан, днес те се изработват от чисто злато. Да бъдеш награден с BAMBI е почит за изключителни заслуги в медийното пространство. Освен да разберем кои с наградените тази година, бяхме изключително любопитни да видим какво облякоха красивите и известните. И кои са най-добрите визии на тазгодишния бляскав BAMBI фестивал!

Подбрахме най-впечатляващите визии, за да ви потопим поне за малко в блясъка на това изключително събитие!
Ева Радберг
Немската актриса Ева Радберг ни очарова с нежна и елегантна рокля в розово и бяло. Бляскавите аксесоари в съчетание с невинното излъчване на Ева са прекрасна комбинация, която бихме откраднали. Само да имаме повод!
Манди Грейс Капристо
Известната немска певица е изключителна в бляскава рокля с дълбоко деколте, която излъчва стил и нежна грация!
Рита Ора
Британската дива Рита Ора, певица и актриса, изглежда разкошно! Бихме й дали награда за най-стилно присъствие, просто защото е неутоимо секси, както винаги!
Даян Крюгер
Даян Крюгер грабна специалната награда на журито за филма „In The Fade“. А това, което ни порази най-силно е уникалното творение на Giambattista Valli от колекция есен 2017г., което я првърна в магична фея.
Жанет Хейн
Актрисата от Германия Жанет Хейн в червена елегантност и невинно излъчване в контраст! 
Джанин Улман

 

Клаудия Шифър
Клаудия Шифър получи аграда за заслужени заслуги в света на модата, а присъствието й на червения килим по време на наградите бе повече от впечатляващо!
Алиша вон Ритберг

Хелън Фишър

Вивиан Гепърд

Денеш Зойд

Урсула Карвен

Франсиска Кнюп

Александра Ползин

Ким Хниздо

Емилия Шуъл

Реджина Халмих

Снимки: БГНЕС