frida.bg
рокля

Зимната рокля грабва погледите! Тя е топла, секси и модерна

Тенденциите през сезон есен/зима поставят под прожекторите нейно величество – зимната рокля! Независимо дали обичате да носите рокли или не, роклята грабва погледите и ни кани на пътешествие в изследване на собствената ни женственост. От романтични мотиви до секси кройки, от изрязани елементи и капси до дълги ръкави и топлина – изборът тази есен е богат. Нека се насладим на най-готините теденции в роклите този сезон и да си набележим нещо- все пак празниците наближават. А с тях и партитата, в които просто трябва да изглеждаме великолепно!

Роклята с възел
Рокля: TOP SHOP

Роклята с възел, която подчертава талията и примамва вниманието със своята закачливост и естествена кройка. Ръкавът може да е къс или дълъг, а дължината – под коляното. Роклите този сезон са стилни, а цветовете приковават погледите със своята изисканост и класа.

Зимни цветя
Рокля на цветя: H&M

Роклята на цветя внася романтика в сивото време и ни кара да погледнем на живота от цветната му и усмихната страна. Ако искате доза позитивно настроение, зимните цветя ще ви я предложи. А изборът е богат – от дълги до 3/4-ти ръкави, или тънки презрамки за цветно парти!

Дългата вълнена рокля
Рокля: ZARA

Топлина и секси уют в едно. Новите модели рокли от плътна материя със секси акценти са всичко, от което се нуждаете този сезон!

Кадифена страст
Рокля: TOP SHOP

Кадифето е в комбинация със секси силует в модерните цветове смарагдово зелено или величествена лила – комбинация, достойна за празник на женствеността!

Пайети, пайети…
Рокля: BERSHKA

Какво е празник без пайети? Този сезон сребристото, златистото и блясъкът във всичките му измерения ще бъде тотален хит. Грабнете теденцията и заблестете както никога досега!

Роклята от кожа и плат
Рокля: BERSHKA

Роклята от кожа и плат е тотален хит! Долната част е обгърната в секси кожа, а горната е загадъчна и топла. Тенденция, която можем да носим както на коледното парти, така и на вечеря с родителите на гаджето. Всичко в едно!