frida.bg
ангелите

Партито на ангелите и Негово Величество „The Fantasy Bra“

Съвсем скоро ангелите ще се съберат на едно място по време на ежегодното шоу на Victoria’s Secret! Както всяка година ангелското парти ще се превърне в блестяща, луксозна, екстравагандна приказка за милиони долари! Всяка година известният моден бранд за бельо избира различна локация, а тази година изключителното събитие ще се проведе в Шанхай. Това не е случайно, в последните години Victoria’s Secret отваря 26 супер успешни магазина в Китай. А всички фенове вече отброяват минутите до вечерта на обявяването на шоуто 28 ноември.

Негово величество: The Fantasy Bra
Адриана Лима и Алесандра Амброзио представят Dream Angels Fantasy Bras през 2014.

Всяко необикновено събитие има своята „черешка на тортата”, а Victoria’s Secret – своя изключителен Fantasy Bra. Тази традиция датира от 2001г. Така всяка година се избира най-добрия сред най-добрите бижутери, който да изработи дизайна на скъпоценния сутиен – емблема на женствеността. Да носиш този специален сутиен на стойност милиони долари е чест, която Victoria’s Secret оказва на най-добрите модели. По котешката пътечка диамантеното съвършенство са разходили модели като Хайди Клум, Жизел Бюндхен, Тайра Банкс, Каролина Куркова, Алесандра Амброзио, Миранда Кер и много други.

Джасмин Тукс представи The Fantasy Bra миналта година. Сутиенът струва 3 милиона щатски долара и е инкрустиран с диаманти и смарагди. Тя е третият чернокож модел, който се появява със специалния сутиен на VS, след Тайра Банкс и Селита Ебанкс.

Тази година със скъпоценното бельо ще се появи бразилската красавица Лаис Рибейро. Родена на 5 октомври 1990г. Лаис носи престижната титла „ангел” от 2010 година. Това беше обявено смао преди дни, а сутиенът носи името “Champagne Nights Fantasy Bra”и е на стойност 2 млн. долара.

https://www.instagram.com/p/Ba9C8CSFz7a/?taken-by=victoriassecret

Сутиенът мечта, който Лаис Рибейро ще представи тази година е инкрустирн с диаманти, жълти сапфири и сини топази и тежи над 600 карата. Изработката на невроятното бижу – сутиен е отнела повече от 350 часа, според списание People. Това, което ние можем да добавим в коментар е, че сутиенът наистина е изключителен. Victoria’s Secret знае как да създава и сбъдва мечти!

Лили Олдридж и Fireworks Fantasy Bra, който представи на шоуто на Victoria’s Secret през 2015г.

Снимки: БГНЕС