frida.bg
мъже

Няма „грешна“ любов, но със сигурност има „грешни“ мъже II част

Любовта никога не е „грешна“, но със сигурност има грешни избори в любовта. И е факт, че всички ние ги правим. Ако това се отнася за вас може би е време да си оправите настройките на вътрешния любовен радар. Или най-малкото, приемете, че сте направили грешен избор и продължете напред. И бъдете наясно кои са вашите „червени лампички“, които ще ви предупредят навреме за някои характеристики у мъжа, които със сигурност ще ви разбият сърцето. Вижте кои са типовете мъже, които са истински риск за стрцето ви. Естествено, според нас!

Мъжът, който има нужда да бъде спасен

Нещо като приказката „Рапунцел“, само дето ролите са разменени. Той чака във високата кула да дойде смелата принцеса и да го спаси. От него самия. Какво означава това? Може би той има трудности да носи отговорност и не се задържа дълго на работа. Или има явни или не чак толкова проблеми с алкохола и наркотиците. Дори да изглежда безобидно. Внимавайте! Ако ви се иска да сте „смелата принцеса“ за своя нов избраник и искате да го спасите, отстъпете назад! Това няма да проработи. Няма как да поемете отговорността за живота му вместо него самия. А и със сигурност заслужавате стабилен мъж, а не такъв тип „Рапунцел“…

Мъжът, който се срахува от обвързване

Ще го познаете много лесно. Всяко споменаване на „връзка“, „отношения“, както и нещо оносно чувствата ви ще го накара да настръхне и да застане на тръни. Вероятно ще започне да ви обяснява как „връзка“ е клише и не е нужо да изплзвате такива старомодни концепции за връзката ви. Но това е ярка червена лампичка, която означава, че той не е готов да се отдаде на една жена и вероятно ще потърси друга веднага след като нещата започнат да стават сериозни. Достатъчно дълго, че да се влюбите преди да побегне, оставяйки ви с разбито сърце.

Мъжът, който се страхува от изоставяне

Мъже, които се страхуват от зоставяне е опитат да ви контролират, манипулират, проверяват и дори следят още от началото на връзката ви. Бъдете внимателни! Имате ли желание да се откажете от себе си и ещата, които обичате, за да успокоявате постоянно тревожността на този мъж? Е, предполагаме, че отговорът е отрицателен. Контрольорът е особено опасен тип, който може да ви завърти главата с романтика и подаръци, а след това да иска съответната цена. Която ще трябва да платите със свободата си!

Прочетете първа част на статията ТУК!