frida.bg
сейнт

Парти в Париж, Saint Laurent и бляскавата колекция пролет 2018

Saint Laurent представи бляскава колекция на не по-малко бляскаво място, а точно пред осветената от светлина Айфелова кула в Париж. Модното шоу бе едно от най-запомнящите се по време на френската Седмица на модата. А дизайнерът на колекцията Антъни Вакарело ни показа какво означава секси парти рокля, как се носи кожа и бляскав брокат и най-вече, как точно изглежда френският шик.

„Винаги съм вярвал, че целта на модата не е просто да направи жените по-красиви, но също така да ги успокои и да им вдъхне увереност.”

Yves Saint Laurent

Френска изтънченост и фриволност на убийствено високи обувки тип „stilettos”. Но най-вече, перата. Видяхме ги върху ботушите, мини роклите и секси палтата. Бохемска рапсодия и тоалети, готови за бляскаво парижко парти – това е провокацията, която ни заплени в новата колекция на известната френска марка.

https://www.instagram.Saint Laurentcom/p/BZl0xrznuB1/?taken-by=ysl

“Най-красивите дрехи, които може да облече една жена – това са ръцете на мъжа, който тя обича. Но за всички останали, чиято съдба не е предопределила да намерят това щастие, аз съм тук”

Yves Saint Laurent

Не можем да подминем и обемът, който бе акцент в много от тоалетите на Saint Laurent. Тази тенденция явно ще остане супер тренди и през пролетта, а обемът е стилният акцент в провокативната визия за излизане в бляскав град като Париж.

„Винаги съм вярвал, че стилът е много по-важен от тенденциите. Истинска рядкост е да видиш някой, който показва своя стил. Докато тези, които се водят от тенденциите са безброй.”

Yves Saint Laurent

Вижте най-запомнящите се тоалети и тенденции от колекцията на Saint Laurent за пролет/лято 2018!
Блясък и френски шик. Къси панталонки и разкопчана риза в комбинация с супер шикозни ботуши. Всичко, от което една парти дива се нуждае в град като Париж!
Обем и ресни. В комбинация с голо рамо и една обица. Гримът е семпъл, а акцентът са цветовете, които придават дързост на цялостното излъчване.
Полата на Saint Laurent е малко по нетрадиционна. Обърнете й внимание!

Допада ли ви колекцията?

Снимки: БГНЕС