frida.bg
мъже

Няма „грешна“ любов, но със сигурност има „грешни“ мъже

Понякога сме толкова наранени и започваме да мислим, че по-добре да останем сами до края на живота си. Просто защото любовта не си заслужава болката. Но всъщност проблемът не е в любовта. Не е тя тази, която причинява болката. А нашият грешен избор на мъж, към който да я насочим.

Ако това се отнася за вас може би е време да си оправите настройките на вътрешния любовен радар. Или най-малкото, приемете, че сте направили грешен избор и продължете напред. И бъдете наясно кои са вашите „червени лампички“, които ще ви предупредят навреме за някои характеристики у мъжа, които със сигурност ще ви разбият сърцето. Вижте кои са те!

Мъжът, който не иска да порасне

Това е момчето, което ще чуете често да говори за безусловната любов. Просто, защото иска някой да го обича като мама – без условия, без очаквания, без изисквания. Това е момчето, което не може да „носи“ нито отговорности, нито обвързване. Той иска жена, която да го обгрижва и обича такъв, какъвто е. В повечето случаи това означава емоционално незрял, безотговорен и егоистичен. Или всички черти, които са окей за едно дете, но не и за партньор. Освен ако не искате осъзнато да бъдете майка на мъжа си, бъдете нащрек за този тип мъже. Защото със сигурност опитът ви да го обичае безусловно във връзка ще разбие сърцето ви стотици пъти.

Мъжът, който очаква да му плащате сметките

Това са тези мъже, които имат „временни“ финансови затруднения и нямат никаъв проблем още в самото начало на връзката вие да платите сметката в ресторанта. Не говорим за единичен случаи. За тях това е напълно в реда на нещата и ако вие сте окей да платите (защото за вас не е кой знае какво), бъдете нащрек! Когато започвате отношенията си по този начин това задава тона на цялата ви връзка. Това е кофти патерн и със сигурност има мъже, които не само не биха се погрижили за вас, но и биха поискали да прехвърлят финансовите си проблеми върху вас. Но със сигурност не искате да бъдете използвани по този начин от човека, който обичате!

Мъжът, за който всичко трябва да е на „оферта“

Мъжът, който често използва думи като „оферта“, „сделка“, „изгодно“ и т.н. със сигурност трябва да запали алармената система у нас. Този мъж със сигурност държи на добрите сделки и цени парите си, но когато това стане явно по време на срещите си с вас е някак … особено. Да, проблемът е, че това е начин на мислене, който вероятно вашия човек прилага във всяка сфера на живота си. Включително и в любовта. Урокът е следният – ако сте му изгодни и се нагаждате по него със сигурност ще бъде с вас. Но в момента, в който покажете себе си и опитате да обърнете баланса в малко по-равностоен – той ще се отдръпне и вероятно ще каже, че вече не вижда у вас „жената на мечтите си“. Бъдете наблюдателни!

Очаквайте продължение, списъкът е дълъг…