frida.bg
работата

Открийте работата на мечтите си с помощта на интуицията си

Повечето от нас търсят работата на мечтите си от много дълго време. Завършили сме една професия в университета, работят нещо съвсем различно и вътрешно усещаме, че нито едното, нито другото отговарят на нашата истинска същност.

Налага ни се да избираме каква „кариера“ искаме още в 11 клас, когато не сме много наясно какво искаме. Но предстоят матури, изпити и кандидатстване. Мислим за стъпките, които ще ни отведат до специалността-цел, след това мислим за стъпките, които ще ни отведат до работата-цел. А целта е доста прозаична – да изкараме пари за прехраната и сметките си.

Всичко това до тук. Ако все още не се чувствате на „правилното място“ по отношеие на кариерата си, може би вашето предназначение е някъде другаде. само трябва да откриете къде е това „другаде“ и да го направите своя сбъдната мечта. Интуицията ни може да ни помогне много, стига да я чуем! За целта ви предлагаме няколко практики за откриване на работата мечта с помощта на интуицията, които наистина работят!

Направете списък с мечтите си

Бъдете смели и помечайте на воля. Опишете идеите, които спонтанно се появяват в ума ви, без да ги отсявате спрямо „възможност“. В света на интуицията всичко е възможно, стига да вярваме в това!

Бъдете отворени за новите възможности

Интуицията ни казва – новите възможности са това, от което имаме нужда, за да изаснем. И в крайна сметка, да намерим пътя, който е предначертан за нас!

Бъдете наясно с идеалния сценарий за вас

Каква е работата, която искате да вършите в най-най-най идеалния вариант? Визуализирайте я в детайли, представете си, че вече сте там. Тук и сега. Сегашно време. Опишете този идеален сценарий на лист и го приберете. Прочетете го отново след някакво време, за да видите колко сте напреднали „по пътя“.

Направете колаж

Изрежете снимки, статии, думи, всичко, което отразява мечтания сценарий визуално. Направете цветен, красив колаж и го залепете някъде на видно място, така че да го виждае всеки ден! Бъдете отворени към сигналите на интуицията ви. Тя знае. Тя ще ви отведе там, просто вярвайте и бъдете търпеливи!