frida.bg
кристалите

Кристалите, с които ще привлечете изобилие и късмет

Може би това ще е най-нестандартният съвет, който някога сте получавали, но ако искате да подобрите материалното си състояние и да привлечете изобилието към себе си използвайте силата на кристалите! Всеки един кристал вибрира и излъчва специфична енергия. Всеки един кристал притежава уникални изцеляващи способности като това да хармонизират живота ви, за да привлечете емоционално, духовно и материално благополучие.

Използвайки тази специфична енергия ние можем да манифестираме вътрешното си намерение и ще започнем да виждаме възможностите около себе си, които ще ни помогна да го осъществим. Когато започваме деня си с позитивната нагласа за успех, останалото е просто напасване на случайности!

Изобилието е състояние на материално благополучие или достатъчно пари. За да изкараме парите си често ни казват, че трябва да работим здраво и това е точно така. Но всеки от нас знае, че понякога нещата ни се случват изключително трудно, а друг път – добрите възможности просто се появяват пред очите ни сами. За да избегнем трудния път и да привлечем лесния можем да носим в себе си един от тези кристали за изобилие! Опитайте!

Авантюрин

Това е един от най-добрите кристали за пари и късмет, които можете да си набавите под формата на гривна, колие или да носите просто едно малко камъче в джоба си. Авантюринът също така ще помогне вратите пред вас да се отварят лесно, а новите възможности да идват сами. За най-добър енергиен ефект носете осем авантюрина в себе си, тъй като чисото 8 е символът на парите.

Пирит

Това е един от най-популярните полускъпоценни камъни за привличане на изобилие и пари. Пиритът също така ще ни помогне да вземаме правилни финансови решения, както и да задържим изобилието за по-дълго.

Цитрин

Цитринът притежава прекрасен бледожълт цвят и е от кристалите, които ще ни пмогнат да постигнем целите и намеренията си бързо. Това е камъкът на благоденствието и е особено препоръчително да си вземете цитрин ако започвате нов бизнес проект или започвате да развивате нова креативна идея.

Зелен нефрит

Зеленият нефрит се свързва с хармонията, мъдростта и изобилието. Той е от кристалите, които ще ни донесат огромен късмет. Ще раздвижи енергията, така че тя да пробуди добрите възможности около нас. Носете зеления нефрит като бижу или купете фигурка, направена от този камък за дома и офиса ви. Тя едновременни ще краси и ще привлича изобилието и парите към вас!