frida.bg
кецове

3 супер готини начина да носим белите си кецове през есента

Не е нужно все още да прибираме любимите си, мега удобни и мултифункционални бели кецове. Можем чудесно да ги съчетаем с есенния си аутфит за една небрежна и супер готина визия, с която можем да посрещнем слънчевите октомврийски дни! Белите кецове сякаш нямат намерение да излязат от мода! Те се превърнаха в идеалното унисекс решение както за мъжете, така и за жените в големия град. Удобство, бързо придвижване и стил. Не е нужно да залагате само на дънки и спортно облекло, за да ги носите. Изберете дрехите си и просто грабнете кецовете си – повече от лесно е! Вече можете да бъдете със работен костюм за доза елегантна сериозност или с рокля за женствено излъчване, без да се чудите с каква обувка да ги съчетаете. Защото, хейй, кецовете вървят с абсолютно всичко!

Белите кецове + карираният блейзър=перфектна комбинация
Снимка: ZARA

Комбинацията от бели кецове, блейзър с двойно закопчаване и пола тип „трапец“ или прав панталон в каре са една супер актуална тенденция в момента. Добавете тениска с интересна щампа и сте готови за супер стилна градска обиколка!

Белите кецове+рокля с дължина под коляното=перфектната романтична разходка
Снимка: TOP SHOP

Романтичната визия никога не е била по-фриволна … и удобна! Можете да комбинирате есенна рокля на цветя с топла жилетка заедно с кецовете! Среща в парка с любимия или разходка с приятелки. Все още очакваме топли есенни дни. Възползвайте се от тях и очаровайте с визия, която излъчва едновременно романтично сияние и удобство. Вече не е нужно да избираме едното от двете!

Бели кецове+миди пола=стилна визия за всяко време на деня
Снимка: H&M

Това е еда срахотна комбинация, с която едновременни ще бъдете стилни, ще ви бъде топло и най-вече – комфортно! Защо да се лишавате от нея? Миди полата може да бъде от вълна или трико, добавете обемен пуловер за топлина и уют. И чифт кецове, които ще завършат идеално небрежно-женствената ви визия!