frida.bg
хумор

Защо е важно мъжът до нас да има чувство за хумор

Ако трябва да направим списък с любимите си мъжки качества вероятно чувството за хумор ще е на едно от челните места. Но защо? Умението да се смеем е изключително ценно качество, а според много двойки това е вълшебната съставка, която прави дългогодишните им връзки все още съществуващи. Смехът е най-доброто лекарство, но и най-доброто средство за намаляване на напрежението и засилване на близостта, игривостта и справянето с всички ситуации в живота ни.

Естествено мъжът с чувсъво за хумор (което ни харесва!) е безценен дар, за който трябва да благодарим с всяка усмивка на лицето си! Ето още няколко причини защо това е едно от най-важните качества в един мъж!

С такъв мъж няма да ви е скучно

Ако можеш да се надсмиваш над нещата от живота и най-вече над себе си и собствените си недостатъци – абсолютно всичко може да се превърне в терен за забавление. Скуката и еднообразието може да съсипе и най-задоволителните отношения, но смехът (който идва от корема!) дйства като лепило на чувството за заедност!

Той ще прави трудните ситуации усмихнати и леки

Той знае, че животът има своите триумфи, както и своите спадове. Но най-вече знае, че не трябва да взимаме нещата насериозно. Не е дошъл края на света и винаги има нещо позитивно (или смешно), за което да се хванем. Но най-вече този мъж иска да върне усмивката на лицето ни и ще го направи. Защото чувството му за хумор е спасителна жилетка във всяка ситуация.

Този мъж със сигурност знае как да живее щастливо

Или поне винаги опитва да наклони везната в посока на лекотата, позитивното и усмивките. А това никак не е малко! Този мъж е цяло съкровище! Независимо какво се случва той ще извади нещо смешно от ръкава си. За да разсее облаците и да върне слънцето върху лицето ни! Не случайно чувството за хумор е толкова ценено от жените по цял свят. Мъж, който знае как да погледне на живота от комичната му страна е цяло богатство. И трябва да го ценим и уважаваме, тъй като е рядкост!