frida.bg
риана

Риана с взивоопасна спортна колекция за Puma & Fenty

Ако Риана беше моден дизайнер какъв тип колекция би направила? Е, вече не е нужно да гадаем, барбадоската певица има красноречив отговор – взривоопасна! Риана е известна с провокативното си поведение не само на сцената, но и в живота. Тя не признава граници и поема рискове, които малко други биха се осмелили. Тя просто прави каквото си поиска, но абсолютно винаги прави нещата със стил. Точно това въздействие цели новата й дизайнерска колаборация с Puma & Fenty. Лошите момичета обичат адреналина, ярките цветове, стилните провокации и не се боят да покажат кои са! Е, Риана със сигурност знае как да бъдеш лошо момиче на върха на кариерата си!

Колекцията на #badgalriri беше представена по време на Модната седмица в Ню Йорк, а декора беше повече от впечатляващ. Огромни планини от розов пясък и няколко мощни кросови мотора, обикалящи около моделите с ръмжаща газ. Самата певица откри шоуто, пристигайки на сцената с един от тях, а посланието й е „Не ми пука какво мислите, просто си правя каквото поискам!“!

Взировоопасната колекция, двъхновеа от сърфа и кросовите мотори

Колекцията на Риана се характеризира като микс между две отделни вселени – сърфът и мотокросът. Самата певица споделя, че това е била доста трудна задача за нея, но все пак предизвикателството си е заслужавало. Вижте я!

Логото на спортните дрехи гласи „since 1988”, а това е годината, в която барбадоската певица е родена

Колекцията включва къси топове с цип, къси шорти за колоездене, целокупни спортни екипи, ефектни суитшърти, секси клинове и широки панталони за каране на спортни мотори. Да не забравяме и високите  розови ботуши на висок ток, изработени от Puma, но дизайнът… Е, това е изцяло дело на въображението на Рири!

Изкусителната Адриана Лима представя един от целокупните гащеризони за сърф и водни спортове
Стела Максуел
Моделът Джоан Смолс е неузнаваема с типичните „крос“ очила и гащеризон със символ ин/ян
Сред планини от розов пясък – Тейлър Хил
Спортната екипировка е новият супер секси тренд в колекцията на Риана
Розови ботуши в комбинация с клин за катерене, да или не?
Определено Рири харесва опасните кросовите мотори, защото е направила цяла колекция специално за целта
Скъсен суитшърт, мрежа и опасно дълги нокти – стилът на певицата е изцяло отражение на колекцията й

Снимки: БГНЕС