frida.bg
грима

Тенденциите в грима директно от ревюто на L’Oreal в Париж

Само преди ден L’Oreal Paris направи невероятно ревю под Триумфалната арка в Париж, а котешката пътека заблестя от звезди като Шерил Коу, Хелън Мирър, Джейн Фонда, Даутцен Крус и Мария Боргес. Главният директор на световно известната козметична марка Вал Гарланд създава 70 различни грим визии за модното шоу Le Défilé, в което участие вземат 18 от най-добрите модни къщи във френската столица. Модно шоу под звездното небе на ръка разстояние от Шанз-е-Лиз-е е истински триумф за Л’Ореал, а над 300, 000 парижани и туристи се насладиха на красивата атракцията в сърцето на най-романтичния град.

В допълнение на бляскавото шоу щастливата публика успя да разбере първа най-новите тенденции в грима, както и да присъстват и на няколко невроятни уъркшопи за грим и прическа от най-добрите стилисти от екипа на L’Oreal. Истинска магия за ценителите на красотата!

Кои са тенденциите, които харесахме най-много по време на ревюто на Л’Орел?

Драматично издължената очна линия придобива нови измерения. Опушен грим на очите в съчетание с нежно розово червило. Ярко червило в пърпур или синьо в комбинация с кафява очна линия. Подчертани долни мигли и перфектно структурирано лице. Вижте най-новите тенденции в грима и грижата за кожата, представени на ревюто на Л’Ореал и се насладете на модното превъплъщение на едни от най-известните звездни в шоубизнеса – Черил Коул и Джейн Фонда!

Издължената очна линия и естествените устни с лек блясък са безспорен хит

Даутцен Крус представи грим „котешки поглед“ в кафяво с драматично издължена очна линия

Даутцен Крус с грим в нежно сиво и перлено розово

Барбара Палвин с извити котешки линии и червило в бордо – една класическа комбинация в модерен вариант

Ирина Шейк
Американската актриса Джейн Фонда е просто ослепителна!
Певицата Черил Коул беше една от водещите атракции по време на модното шоу. Нейният грим отразява личния й стил или драматични изкуствени мигли и яро червило в циклама с акцент от брокат

Уини Харлоу
Алексина Грахам

Снимки: БГНЕС