frida.bg
кралици

Сребърните кралици завладяват есенно-зимния сезон

Безспорно тенденциите на сезон есен/зима ще бъдат заскрежени от блясъка на Нейно Величество – Ледената кралица! Обсипани в кристали, пайети и материи, светещи като с диаманти, известните красавици ни показаха кой ще бъде модният диктатор за специални събития и това безпорно е сребърното. Да не забравяме задължителия акцент, който ще ви превърне в супер секси ледена кралица – погледът! Опушени и подчертани очи, изящни скули, устни в бледорозово и убийствено уверен поглед са всичко, от което се нуждаете, за да яхнете тази неустоима тенденция и да я превърнете в своя!

Алесандра Амброзио

Бразилският модел Алесандра Амброзио е убийствено секси на благотворителна вечеря по време на Седмицата на модата в Милано на 21 септември тази година. Ослепителната рокля, дело на Julien Macdonald, с бюстие и тънки презрамки, които показват всичко е най-стилното секси нещо, което сме виждали напоследък. Алесандра е доказателство, че можеш да бъдеш майка на две деца и в същото време да изглеждаш просто умоппмрачително!

Блейк Лайвли

Блейк Лайвли и сивата сатенена рокля на Ralph&Russo са магична комбинация, която превръща актрисата в прекрасно сребърно сияние!

Дженифър Лоурънс

Дженифър Лоурънс е ослепителна по време на премиерата на новия й филм „Майка“  Лондон на 6 септември. Тя е една истинска ледена кралица, която може да те хипнотизира за секунди с изящните си дълбоки очи с опушен ефект в кафявата гама. Роклята й е като бижу, което подчертава уверената й осанка. Бихме казали, перфектната комбинация!

Елза Хоск

Елза Хоск заблестя като диамант тази седмица в два невероятни тоалета, обсипани в блясък, който я превръща в безспорна ледена кралица, която няма нужда от представяне. Елза е готова да завладее модното „Замръзнало кралство“!

Лоти Мос

Британският модел Лоти Мос е невероятно нежна в сивата си сатенена рокля , дело на Jenny Packham. Тя се появи с нея по време на Седмицата на модата в Милано на 21 септември. Изящество, което няма нужда от думи!

Джорджия Фоулър

В красиво бляскаво изобретение на Ralph&Russo, Джорджия Фоулър е една истинска кралица!

Джесика Бийл

Джесика Бийл по време на Наградите EMMYs – сребърен блясък в розови отенъци, които я превръщат в феерично великолепие!

Снимки: БГНЕС