frida.bg
съблазняването

Съблазяването: женска енергия, облечена в изкуство

Съблазняването – изкуството, което всяка жена трябва да овладее ако иска да бъде привлекателна за партньора си или просто да си избере такъв. Съблазняването. Сладкият некрат, който слепва противоположните енергии в едно цяло. Защото точно това е магията на женската енергия. Тя привлича към себе си всичко, от което се нуждае, а съблазняването е просто нейно материално проявление. Стратегиите за съблазяване не са нищо друго освен „включване“ на женската вибрация у нас. Например, високите токчета (безценен атрибут за съблазняване) целят поклащане на бедрата, а те от своя страна увеличават женската ни привличаща енергия.

Какво трябва да знаем за това изкуство и как да станем още по-изкусителни, вижте тези няколко съвета за пробуждане на женската енергия у нас, както и уменията за привличане на интереса на мъжа, който желаем!

Ароматът…

Ароматът, който излъчваме играе огромна роля за това дали един мъж ще бъде привлечен от нас или не. Става дума за естествените феромони, които тялото ни произвежда, а не толкова за скъпи парфюми. Феромоните влияят директно върху несъзнавания инстинкт на мъжете и влияят на това дали той ще пожелае една жена или не. Не случайно Патрик Зюскинд пише книгата „Парфюмът: признанията на един убиец“, в която главният персонаж иска да направи екстракт от точно това неуловимо и уникално „усещане за жена“. Факт е, че колкото повече приемаме собствената си женственост, толкова повече излъчваме тази искусителна мистерия. И дори не е нужно да се опитваме, ние просто го правим!

Движенията…

Бавните, грациозни движения издават едно-единствено нещо – колко точно женска енергия сме пробудили в себе си. Ако се движим рязко, отсечено, грубовато – може би имаме върху какво да поработим. Мъжете се чувстват привлечени от противоположна на тяхната енергия. А плавността на движенията ни издават на невербално ниво колко точно приемаме себе си като жени и позволяваме ли на женската ни енергия да се прояви чрез тялото ни.

Автентичност…

Най-привлектелното нещо у една жена, според много мъже, е това жената да приема себе си и да си позволява да бъде различна, себе си, да бъде автентична. Когато жената си позволява да бъде себе си тя е интересна и уверена в себе си. И следователно няма как да остане незабелязана от правилния мъж!

Да позволим на мъжа да бъде … мъж

Най-важното нещо, да не отнемаме правото ан мъжа да се прояви като мъж. Или с други думи, да го оставим да ни помогне, да ни отвори вратата и т.н. Да, ясно е, че можем всичко и сами. Но не е нужно! Мъжът остава там, където се чувства полезен и оценен за способностите си. И нека оценяваме малките неща, които правят за нас, защото със сигурност това е един от директните пътища към мъжкото сърце!