frida.bg
цвета

Тенденции: oбновeте цвета на косата си тази есен

Нов сезон, нов цвят! И защо не? Независимо дали обичате промените или се придържате към един стил от години, тази есен ви дава възможност да размислите върху решението си. Най-актуалните цветове в косите са просто страхотни. Няма значение дали сте блондинка или брюнетка, тенденциите в нюансите са както максимално близки до естествените, така и екстремно дръзки. Едно е сигурно – тази есен е време за смели експерименти и трансформации!

Вижте най-актуалните цветове в косите тази есен!
Непринудена блондинка
Парис Джаксън, 2017г.

Тъмни корени и руси краища носят посланието за непринуденост и небрежна красота без много усилия. Все пак доверете се на добър коафьор, който да направи този „непринуден“ ефект. А добрата новина е, че няма да има нужда да посещавате фризьорския салон всеки месец, защото израсналите краища ще стоят все така секси. Парис Джаксън следва точно тази тенденция и успява да изглежда невероятно и все пак толкова непринудено, сякаш току-що става от леглото.

Млечен шоколад
Селена Гомез

Селена Гомез ни показва колко изкусително изглежда този супер актуален тренд в косите. Излъчване сякаш потопено в млечен шоколад. Усещането е за топлина и уют, а цветът е изключително подходящ за меката и топла есен!

Естествена червенокоска
Джесика Частейн

Естественият нюанс на червеното е цветът, който със сигурност ще привлече всички погледи. Нюанси на русо с розов привкус. Точно това е магията в косата на Джесика Частейн, която излъчва топлина и в същото време  – нотка екстравагантност!

Платинено русо
Карли Клос

https://www.instagram.com/p/BYMIeUflpaR/?taken-by=karliekloss

Кой ако не Карли Клос? Моделката не се страхува да експериментира с цветовете, а сега ни показва колко тренди изглежда платинено русото. Естествено, ако решите да експериментирате с този цвят консултирайте се с добър коафьор!

Медени кичури

https://www.instagram.com/p/BX3GRckBwBp/?taken-by=jessicaalba

Медени кичури, които превръщат кестенявата коса в целуната от слънцето, са запазената марка на Джесика Алба! Вдъхновете се от нея и експериментирайте – кафявото няма как да е скучно никога повече!

Цветни нюанси

Кара Делевин

А ако сте достатъчно дръзки и обичате експериментите, добавете щипка розови, синьо или защо не – сиво в косата си! Ефектът със сигурност ще бъде „уау“ и ще застъпите най-актуалната тенденция в косите в момента!

Снимки: БГНЕС