frida.bg
бионсе

Спортната линия Ivy Park на Бионсе заслужава вниманието ви

Бионсе отново ни изненадва, този път с нова колекция спортни облекла Ivy Park! Известната певица за първи път се забърква с дизайн на спортни облекла по покана на TopShop през 2014г., но явно спортната линия е нещо, което наистина я вдъхновява, защото през 2016г. официално пуска в продажба първата си колекция от уникалния си бранд Ivy Park. Целта на Бионсе естествено не е просто да печели. Тя залага своята визия в желанието си да вдъхнови жените, защото „красотата е нещо много повече от физическото представяне“.

Бионсе: нещо повече от музика, нещо повече от спорт

https://www.instagram.com/p/BWaYvCfHAD6/?taken-by=weareivypark

Бионсе вдъхновява жените да бъдат себе си не само с музиката си, но вече и със спортната си марка. След пускането на първата официална колекция облекла за спорт и свободното време, Бионсе засне видео, в което разкрива дълбокия си личен мотив да се захване с дизайн на нов тип удобни дрехи. Такива, които ще изразяват нейното собствено усещане за „улицата“ и влиянието й върху нея самата и хората, които израстват там. Видеото носи многозначителнто заглавие: „Where is your park?“

Ivy Park и Лавърн Кокс в главна роля

Транссексуалната актриса Лавърн Кокс е в главна роля в рекламната кампания на новата колекция Ivy Park. Посланието на колекцията е красноречиво. То отразява точно онази уникалност, която всеки от нас носи. Не случайно моделите, които ще представят колекцията са точно такива – различни, уникални, такива, които носят уверено своите белези и своята душа. (Можете да ги видите ТУК!)

Новата колекция на Бионсе носи нейния уникален почерк. Той отразява собствения й стил, съчетващ едновременно комфорт, свобода на движението и качествени материи. От асиметрични oversized топове и спортни блузи. И най-вече, голямото и запомнящо се лого, което отразява посланието за свободата да бъдеш, какъвто си роден да бъдеш! Е, Бионсе притежава уникалната способност да превръща абсолютно всичко в символ, както и да отдава от дълбочината на сърцето си и да мотивира жените да БЪДАТ автентични!

Изгледайте видеото и се двъхновете с Бионсе и новата й колекция спортни дрехи и нещо много повече!

Снимки на корицата: Top Shop