frida.bg
синьо

Безкрайно синьо: защо това е любимият цвят на дизайнерите в момента

Безкрайно синьо, или защо синият цвят е един от най-актуалните цветове в момента? Дизайнерите го обожават, известните личности също. Синият цвят е в центъра на прожекторите, а ние смятаме тази тенденция за една от най-добрите през предстоящия сезон! От световните величия в областта на модата като Oscar de la Renta, Elie Saab и Marchesa до нашия гардероб  ни дели малко въображение, нюх към модата и със сигурност – синият цвят.

Този път решихме да ви представим няколко известни личности, които тази година избраха да се появят в синьо на едни от най-важните партита на годината! Нюансите са от нежни и деликатни до дълбоки и опасни. Синият цвят навява асоциации за вътрешна сила, увереност в себе си и класа и това послание просто няма как да остане незабелязано. Разгледайте какво сме подбрали за вас и се вдъхновете!

Сара Сампайо и аферата й със синьото
Сара Сампайо по време на Филмовия фестивал в Кан, 2017г.

Сара Сампайо, една от най-харесваните моделки в момента, отдава неизменно предпочитание в избора си на синия цвят както за появата си на гранд събитие като това в Кан, така и в ежедневието си. На снимката горе Сара е облечена в разкошно творение на Elie Saab, което просто я обгръща като нежен син воал. Финни бродерии и пайети проблясват като ситен дъжд от безкрайна синева. А Сара е просто великолепна!

Деми Ловато и мистичното синьо
Деми Ловато по време на Партито по случай 100-тният брой на списание Time Magazine през април 2017г.

Цветът „Ниагара“ е един от най-запомнящите се нюанси на синьото, които Pantone Color Institute изяви като най-актуални за 2017г. Цветът е едновременно нежен, загадъчен и дълбок, а Деми Ловато е като нежна приказна фея на партито на Time Magazine!

Blanca Padilla в синя авантюра

Американският модел Бианка Падила представя ослепителна рокля в мистично синьо по време на модното ревю на Elie Saab по време на Седмицата на модата в Париж. Нюансът е величествен, а ние просто оставаме без думи!

Емили Ратайковски в дръзко синьо очарование
Емили Ратайковски по време на партито на Emmy Awards през септември 2016г.

Емили Ратайковски сияе като разцъфнало цвете в лунна нощ, а ние я смятаме за очарователна!

Изабел Гулар и Alberta Ferretti
Изабел Гулар по време на Международният Венециански Филмов Фестивал през август 2017г.

Бразилският модел Изабел Гулар сияе във великолепна рокля на Alberta Ferretti! Комбинацията е чисто съвършенство и красота, обсипана в синьо!

Уини Харлоу и Zuhair Murad в синьо от ново измерение
Канадският модел Уини Харлоу по време на Филмовия фестивал в Кан през май 2017г.
Модел, представящ тоалет от колекция на Zuhair Murad през 2017г.

Нюансите на синьото са толкова, колкото са и на небето! А когато дизайнер като Zuhair Murad опита да нарисува звездното небе върху рокля, резултатът е толкова магичен, че думите спират да имат значение!

Снимки: БГНЕС